Plajda cinsel saldırı davasında ‘1 kuruş’ detayı! Dilara Kurşun mahkemede dehşet gecesini anlattı!

Manken Dilara Kurşun ile kendisine ıssız bir plajda cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği sevgilisi Tufan Kılıç hakim karşısına çıktı. Kurşun, "Olaydan sonra banka hesabıma 1 kuruş, 1 kuruş paralar atarak mesajlar yazıyordu" dedi. Kılıç ise suçlamaları kabul etmedi.

Plajda cinsel saldırı davasında ‘1 kuruş’ detayı! Dilara Kurşun mahkemede dehşet gecesini anlattı! - Sayfa 1

Manken Dilara Kurşun’un cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla açtığı dava sürüyor. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Tufan Kılıç ve şikayetçi Dilara Kurşun katıldı.

122
Plajda cinsel saldırı davasında ‘1 kuruş’ detayı! Dilara Kurşun mahkemede dehşet gecesini anlattı! - Sayfa 2

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Dilara Kurşun sanıkla bir yıldır sevgili olduğunu ve onunla beraber yaşadığını belirterek, şu iddialarda bulundu:

222
Plajda cinsel saldırı davasında ‘1 kuruş’ detayı! Dilara Kurşun mahkemede dehşet gecesini anlattı! - Sayfa 3

“ISSIZ BİR PLAJA GÖTÜRDÜ”

Sanığın bu süre zarfında öfke kontrol problemi olduğunu görmüştüm. Ağır ilaçlar ve ağır alkol kullanıyordu. İlk başlarda bunu net olarak görmemiştim ancak ilerleyen zamanlarda fark ettim.

322
Plajda cinsel saldırı davasında ‘1 kuruş’ detayı! Dilara Kurşun mahkemede dehşet gecesini anlattı! - Sayfa 4

4 Haziran günü 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı. Beş saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteğiyle son verdi.

422