Gündem
06 Haz 2021 17:20 Son Güncelleme: 06 Haz 2021 17:24

PKK'nın sözde üst düzey sorumlusu öldürüldü

Türkiye'nin terörle mücadelesinde yeni bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu PKK'nın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu "Doktor Hüseyin" kod adlı Selman Bozkır'ın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türkiye'nin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Güvenlik Güçleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma sonucu, PKK'nın bir üst düzey yöneticisi daha etkisiz hale getirildi.

"MAHMUR'UN KULUÇKA MERKEZİ OLARAK KULLANILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'nın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu "Doktor Hüseyin" kod adlı Selman Bozkır'ın etkisiz hale getirildiğini şu sözlerle açıkladı:

"Doktor Hüseyin" kod adlı Selman Bozkır, dün Milli İstihbarat Teşkilatı'mızın kahramanları tarafından etkisiz hale getirildi. Bu başarılı operasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma Milletim adına teşekkür ediyorum. Hain ve bölücü örgütün Mahmur'u terörün "kuluçka merkezi" olarak kullanmasına müsaade etmeyecek, terörü kaynağında kurutmaya devam edeceğiz."