Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar için finansal fırtına uyarısı!

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer uyarıyorum başlığı ile yeni piyasa videosunu yayınladı. Dolar için finansal fırtına uyarısında bulundu. İşte Geçer'in o açıklamaları..

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar için finansal fırtına uyarısı! - Sayfa 1

Borsa, dolar ve altın kuru 21 Haziran 2022 Pazartesi gününe  yükselişle başlarken, bu yükselişlerin devamlılığı da merak konusu oldu. Amerika'da yaşanan resesyon sürecinden dolayı piyasalardaki hareketlilik ise devam ediyor. Tahminleri ile bilinen Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer ise doların göreceği yeni seviyeleri verdi.

113
Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar için finansal fırtına uyarısı! - Sayfa 2

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer uyarıyorum başlığı ile yeni piyasa videosunu yayınladı. Dolar/TL'de 22 lira üzerinde bir seviye görüleceğini belirten Geçer, tarih verdi. Özellikle FED'in alacağı faiz kararlarında agresifleşeceğini söyleyen Geçer, 100 baz puan faiz artışına dikkat çekti.

213
Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar için finansal fırtına uyarısı! - Sayfa 3

"DOLAR ŞU AN ÇAKILMIŞ DURUMDA"

"Dolar 17,30 civarına çakılmış durumda. Ama önümüzdeki günlerde çok hızlı yükselecek. Çünkü cari açık yükselmeye başladı. 

313
Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar için finansal fırtına uyarısı! - Sayfa 4

Dolayısıyla cari acık ve ödeme problemleri olduğu sürece dolar yükselecek. Euro dolar arasındaki makasın açılıp açılmaması pariteye bağlı. 

413