Gündem
25 Kas 2012 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:25

PİTTBULL'DU PANTER OLDU; MELO'NUN KURTARIŞI TWİTTER'I YIKTI!

Elazığ- Galatasaray maçında penaltıda kaleye Melo'nun müthiş kurtarışı sosyal medyayı salladı.

Elazığspor- Galatasaray maçının son dakikasında yaşanan penaltı ve kaleye geçen Melo'nun müthiş kurtarışı sosyal medyayı salladı...

Dün oyanan Sanica Boru Elazığspor Galatasaray maçının son bölümünde futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Elaziğlı Serdar’a yaptığı mudahale sonrası hakem Özgür Yankaya tarafından kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Elaziğspor penaltı kazandı.

90. dakikada kazanılan bu penaltıda Galatasaray, oyuncu değişikliği hakkı dolduğu için kaleyi Felipe Melo’ya teslim etti. Brezilyalı futbolcu maçın son anında Göksu’nun kullandığı penaltıyı kale arkasından kendisine taktik veren kaleci antrenörü Taffarel’in de yardımıyla kurtarmayı başardı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Melo’nun kurtardığı penaltı sosyal alemde de büyük yankı buldu..

İşte o tweet'lerden bazıları :

Çok buyuk takımız Musleraya penaltı attırıp, Meloyla kurtarırız...
 
Takım olmak yeri geldiğinde musleraya penaltı attırmak yeri geldiğinde meloyla gol kurtarmaktır:)
 
Tam gol gelcek dersin Musleraya kırmızı verildi bunu artık kim kurtarcak dersin aa oda ne MELO penaltıyı ve hayallerimizi kurtarıyor:))
 
Musleraya penaltı attırdık melo ya penaltı kurtarttık bakalım artık bizim takımda zor yok imkansız biraz zaman alıyor:)
 
1-1olsun diye uzatma verdin,Musleraya kirmizikart verdin,elaziga penalti verdin ama karsindaki takimin GALATASARAY oldugunu unuttun be hakem