Gündem
25 Eyl 2013 15:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

PİS YEDİLİ'Yİ TOPA TUTTU; HAYATIMDA BU KADAR KÖTÜ DİZİ GÖRMEDİM!

Son yazdığı kitapla adından söz ettiren yazar Sevda Türküsev sanat dünyası hakkında çok sert konuştu.

Show TV’de uzun süredir oynanan Pis Yedili dizisini yerden yere vuran Türküsev, çıplak dolaşan kadınlara sinir oluyorum, dedi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı’na "Muhafazakâr Çapkınlar" kitabıyla ismini duyuran yazar Sevda Türküsev de katıldı. Cam Piramit’te gerçekleştirilen imza ve söyleşi gününde okuyucuları ile bir araya gelen Türküsev, açıklamalarıyla gündem olacak.

"BU KADAR KÖTÜ BİR DİZİ OLAMAZ"
Kendisini dinlemeye gelen genç okuyucularına uyarılarda bulunarak televizyon dizilerini eleştiren Türküsev, "Ben bazen vurucu yazılar yazarım. Mesela Pis Yedili diye bir dizi var. Seyreden var mı aranızda bilmiyorum. Bu kadar kötü bir dizi olamaz."

"İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM"
"Ben bu diziyi alıp yerden yere vuruyorum. Dizi de gençlere araba mı çaldırmıyorlar, içki mi içirtmiyorlar yani hangi anne baba lise çağındaki çocuğu içki içsin ister? Her şeyin yaşı var değil mi? Ben bu diziyi yazdığımda özellikle gençlerin tepkisine bir bakıyorum insanlığımdan utanıyorum" dedi.

"ELEŞTİRİYORUM DİYE KÜFREDİYORLAR"
Diziyi eleştirdiği için sosyal medya üzerinden kendisine hakaret edildiğini belirten Türküsev, "O kızlar bana nasıl küfür ediyorlar Twitter’da. ‘Sen bizim dizimize dokunma, sen kim oluyorsun’ diye. Birisi çıkıyor karı diyor."

HADİSE HAYRANLARI KÜFÜR EDİYOR
" Yani bir sokak ağzı var. Geçen Hadise ile alakalı bir yazı yazdım. O Hadise hayranları var ya aynı şekilde nasıl küfür ediyorlar bana. Bana bu hakaretleri yaptıklarına üzülmüyorum aslında. Ben ne yaptığımı bildiğim için tınlamıyorum" diye konuştu.

’ÇIPLAK DOLAŞAN KADINLARA SİNİR OLUYORUM’
Söyleşisinde kadınların yaşam tarzlarına yönelik eleştirilerde de bulunan Türküsev şöyle dedi: "Ben başı açık bir kadınım. Beni tanıyanlar bilir ben rahibeyi de savunurum başörtülü bir insanı da. Benim için insanın nasıl rahat ettiği önemli. Fakat çıplak dolaşan kadınlara ben bir kadın olarak sinir oluyorum. Ama bunu başı açık veya açık kadın anlamında söylemiyorum."