Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz aylarda Shakira ve Pique'nin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve Pique'nin birlikte iki çocuğa sahip olduğu Shakira'yı aldattığı görüntüler günlerce konuşulmuştu. O zamandan beri sessizliğini koruyan Shakira, sonunda yaşadığı zorlu günleri anlatmaya karar verdi, Elle dergisine konuşan ünlü şarkıcı samimi açıklamalarıyla dikkat çekti: "Hayatımın en karanlık saati"

Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 1

İki çocuklarıyla beraber 12 yıldır mutlu bir aile tablosu oluşturan Shakira ve Gerard Pique geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Pique’nin Shakira’yı 23 yaşındaki bir öğrenci ile aldattığı fotoğrafların basına yansıması da ayrılığın uzun süre gündemde olmasına neden olmuştu.

137
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 2

İspanyol El Periodico gazetesine göre, Shakira ve Gerard Pique, ilişkileri gergin olmasına rağmen çocukları için arkadaş kalmaya çalışıyor.

237
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 3

Shakira’nın o dönem yaptığı ayrılık açıklaması ise şöyleydi: “Yollarımızı ayırdığımızı teyit ettiğimiz için üzgünüz. En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyete saygı göstermenizi rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

337
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 4

İspanyol yayın kuruluşu El Periodico, Pique’nin pop yıldızı tarafından evden atılmasından sonra çiftin birkaç hafta ayrı yaşadığını bildirdi. Kaynaklara göre, Pique o zamandan beri takım arkadaşlarıyla gecelerin tadını çıkarıyor.

437