Magazin
07 Ağu 2023 13:30 Son Güncelleme: 07 Ağu 2023 16:20

Pınar Deniz ağlayarak paylaştı! Ünlü oyuncu evlilik teklifi mi aldı?

Kaan Yıldırım ile uzun zamandır aşk yaşayan Pınar Deniz, ağlarken paylaştığı bir poz sonrası, evlilik teklifi aldığını düşündürdü. Ünlü oyuncu aynı zamanda sevgilisini de fotoğrafa etiketleyerek, tarih notu düştü.

Kaan Yıldırım ile uzun zamandır aşk yaşayan Pınar Deniz, ağlarken paylaştığı bir poz sonrası, evlilik teklifi aldığını düşündürdü. Ünlü oyuncu aynı zamanda sevgilisini de fotoğrafa etiketleyerek, tarih notu düştü.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Bodrum tatillerinin ardından İngiltere'ye gitti.

PINAR DENİZ AĞLAYARAK PAYLAŞTI

Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Pınar Deniz, bu kez ağlarken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu, fotoğrafına, "İşte öyle bir şey... 06.08.23..." diye not düştü.

 

Fotoğrafa sevgilisi Kaan Yıldırım'ı etiketleyen Pınar Deniz'e, Yıldırım da kalp emojisi ile yanıt verdi.

Pınar Deniz'in bu paylaşımı sonrası takipçileri, "Ağlayarak gülme, tarih, etiket, kesin evlilik teklifi", "Mutluluk gözyaşları" yorumlarını yaptı.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ" DEMİŞLERDİ

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, evlilik sorusuna "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" açıklamasını yapmıştı.