Magazin
27 Eki 2016 08:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

Pınar Altuğ'un takipçisine siniri geçmedi: Onlara kalsa...

Instagram’dan paylaştığı Yağmur Atacan’la çekilen fotoğrafın altına eşiyle aralarındaki yaş farkından dolayı yapılan bir yoruma tepki gösteren Pınar Altuğ Atacan’ın öfkesi dinmiyor.

Sosyal medyada eşi Yağmur Atacan'la paylaştığı fotoğrafın altına yorum olarak 'Bu kadının oğlu ne ara bu kadar büyüdü' yazan takipçisine sert çıkan Pınar Altuğ, bu sözlerin ardından sert sözler sarf etmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Altuğ'a bu konu tekrar soruldu. Ünlü oyuncunun sinirinin hala geçmediği gözlendi.

Bu tür yorumları yapanların ezik ve rezil olduğunu belirten Pınar Altuğ; 'Türkiye'de çocuk tacizleri ve hayvanlara işkence varken bu tür konuların konuşulması anlamsız. Kimseye yaş farkıyla ilgili hesap vermeyeceğim. Onlara kalsa boşanacağım.

Bu ülkede bırakın adamlığı, kadınlığı, 3.5 yaşında bir küçük çocuğa, bebek ve kediye tecavüz edilip öldürüldü. Bunlar varken hâlâ benim sekiz senelik evliliğim irdeleniyor' dedi.

Altuğ, Instagram hesabına gelen yorumu gördüğü anda çılgına dönmüş ve şu sözlerle cevap vermişti:
'Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı.'