Pınar Altuğ'dan bomba öpüşme itirafı!

13,5 yıllık eşi Yağmur Atacan ile bir programa konuk olan Pınar Altuğ, eşi ile ilk tanışma zamanlarında yaşanan bir öpüşme anını anlattı.

Pınar Altuğ'dan bomba öpüşme itirafı! - Sayfa 1

Sosyal medya hesabından takipçileriyle polemiğe girmesiyle bilinen Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile konuk olduğu bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Yaş farkından dolayı kendilerine tepki gösteren kişilerle dalga geçen ikili, hiç bilinmeyenleri anlattı.


115
Pınar Altuğ'dan bomba öpüşme itirafı! - Sayfa 2

Pınar Altuğ, konuk olduğu Sibel Arna'nın bir sorusu üzerine ilişkiye nasıl başladıklarını anlattı. Altuğ, "Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13,5 yıl oldu." dedi.


215
Pınar Altuğ'dan bomba öpüşme itirafı! - Sayfa 3

Aramızda iyi ki 9 yaş var: Eşiyle arasında 9 yaş olduğu için sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Pınar Altuğ, "Tanıştığımızda Yağmur 23 yaşındaydı, şimdi 36 oldu, Ben 32'ydim 45 oldum. Ama iyi ki aramızda o 9 yaş var. Yağmur o kadar bilmiş ki benimle aynı yaşta olduğunu düşünemiyorum." şeklinde konuştu.


315
Pınar Altuğ'dan bomba öpüşme itirafı! - Sayfa 4

Dizi setinde tanışmışlardı: Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti, 2006 tarihinde yayınlanan İlk Aşkım adlı dizinin setinde tanışmıştı.


415