Pınar Altuğ ormanlık alanı çekip ifşa etti! Gazetecilere seslendi!

Eşi Yağmur Atacan ve kızıyla birlikte tatiline devam eden Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle ormanlık alanın içinde kendisini gözetleyenleri açığa çıkardı.

Pınar Altuğ ormanlık alanı çekip ifşa etti! Gazetecilere seslendi! - Sayfa 1

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, dizinin final yapmasını da fırsat bilerek koca sezonun yorgunluğunu sevdikleriyle tatil yaparak atmaya çalışıyor. 

120
Pınar Altuğ ormanlık alanı çekip ifşa etti! Gazetecilere seslendi! - Sayfa 2

Her fırsatta tatil pozlarını Instagram hesabından paylaşan Altuğ, yaptığı son paylaşımla kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerini ifşa etti.

220
Pınar Altuğ ormanlık alanı çekip ifşa etti! Gazetecilere seslendi! - Sayfa 3

Eşi ve kızı ile birlikte tekne sefası süren Altuğ, o esnada yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Altuğ, ormanlık alanı çekip "Ağaçların arkasında saklanan gazeteci arkadaşlarım, anlıyorum görevinizi yapıyorsunuz ama saatlerce kalıp görüntü almanız ne kadara doğru? Lütfen bizim de tatilde olduğumuzu hatırlayın." ifadelerine yer verdi.

320
Pınar Altuğ ormanlık alanı çekip ifşa etti! Gazetecilere seslendi! - Sayfa 4

Destek geldi

Durumdan rahatsızlığını bildiren Pınar Altuğ'a, sosyal medyadan da destek geldi. Kimileri özel hayata saygının kalmadığını belirtirken, kimileri de ünlü olmanın zorluklarından birisinin de bu olduğunu söyledi.

420