Magazin
10 Mayıs 2021 11:03 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2021 11:17

Pınar Altuğ: İyi makyaj ve photoshop candır

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Pınar Altuğ'un son hali gündem oldu. Yeni pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Kilo verdiğiniz aşikar... Lakin yüzünüze küçük dokunuşlar olarak neler yaptırdınız?" yorumuna kayıtsız kalmadı. Altuğ, "İyi makyaj ve photoshop candır" diyerek, estetik yaptırmadığını açıkladı.

Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ'un son paylaştığı fotoğraflar olay oldu. Yeni pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Altuğ, hayranları tarafından tanınmakta zorluk çekti.

Zaman zaman kendisine gelen eleştirilere yanıt veren ve son haliye şarkıcı Hadise'ye benzetilen 46 yaşındaki Pınar Altuğ, yine bir takipçisinin mesajını cevapladı.



"İYİ MAKYAJ CANDIR"

Pınar Altuğ, bir sosyal medya kullanıcısının, "Kilo verdiğiniz aşikar. Lakin yüzünüze küçük dokunuşlar olarak neler yaptırdınız?" yorumuna kayıtsız kalmadı. Oyuncu, "İyi makyaj ve photoshop candır" diyerek, estetik yaptırmadığını belirtti.

INSTAGRAM TEPKİSİ

Öte yandan Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin mesajına sinirlenmişti.

Yemek masasının fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Altuğ, bir sosyal medya kullanıcısının, "O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın" yorumuna yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, "O yemeği bulamayanlar Instagram’a da giremiyordur" diyerek, tepkisini dile getirmişti.