Teknoloji
09 Ara 2019 13:27 Son Güncelleme: 09 Ara 2019 13:47

Philips The One TV | Kullanıcı deneyimi nasıl?

Philips The One TV, gündelik hayatta nasıl bir performans gösteriyor. Android TV işletim sistemi başarılı mı? Akıllı özellikler, efektif kullanılabiliyor mu? Bu videomuzda hepsine cevapladık.

Philips The One 55PUS7304 modeli neler sunuyor?

Yıl başında tanıtılan The One serisi, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri ‘erişilebilir’ fiyatlarda sunmayı hedefliyor.

Serinin “The One” isimlendirmesi de aslında buradan geliyor. Tasarımsal açıdan Philips'in imzası haline gelen Ambilight aydınlatmalar, üçlü formuyla bu modelde de yer alıyor.

Bilmeyenler için Ambilight, televizyonun arkasında konumlandırılan ve izlediğiniz görüntüye veya sese göre renk değiştiren LED aydınlatmaları kullanılmış.

Bu teknolojinin kullanıcılara sağladığı iki önemli avantaj var. Bunlardan birincisi tabii ki izlediğiniz görüntüye uyumlu bir şekilde LED aydınlatmalar duvara ışık yansıttığı için, gördüğünüz görüntü Ambilight olmayan bir televizyona göre çok daha şık görünüyor.

Bu teknolojinin bir diğer avantajı ise duvardaki renkler ekranınızdaki görüntüyle birleştiğinden, televizyonunuz olduğundan daha büyük görünüyor.

The One serisinin belki de en önemli artısı, rakiplerinden farklı olarak bütün HDR standartlarını bünyesinde barındırıyor olması. Bu modelde de HDR, HLG, HDR10+ ve Dolby Vision desteklerinin tamamı yer alıyor.

Görüntü kalitesini belirleyen bir diğer unsur ise televizyonun içerisinde yer alan P5 Perfect görüntü motoru. Bu motor; netlik, kontrast ve hareket gibi pekçok alanda görüntüyü analiz ederek anlık olarak görüntünün iyileştirilmesinde görev alıyor.