Gündem
19 Tem 2014 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Pervin Buldan'dan Ahmet Hakan ve Fatih Altaylı'ya çağrı!

HDP'li Pervin Buldan Twitter'dan yaptığı çağrıda televizyon ekranlarının tanınmış gazetecilerine seslendi ve Köşk adaylarını ekrana çıkartma çağrısı yaptı...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken adayların televizyonda bir canlı yayın oturumunda buluşması yönündeki çağrılar da yoğunlaşıyor. HDP Grup Başkan Vekilleri İdris Balüken ve Pervin Buldan Twitter'dan yaptıkları çağrıda televizyon ekranlarının tanınmış gazetecilerine ve Başbakan Erdoğan'a seslendiler.

PERVİN BULDAN'DAN AHMET VE HAKAN VE ALTAYLI'YA ÇAĞRI!

Pervin Bbuldan Ahmet Hakan, Fatih Altaylı, Şirin Payzın gibi isimlere seslendiği açıklamasında "Üç C,B Adayını aynı programda buluşturun" dedi. "Basın neden üç Cumhurbaşkanı adayını aynı programda buluşturmuyor?" diye soran Buldan tartışma programlarının tanınmış moderatörlerine seslendi. HDP'li vekil "Ahmet Hakan,Fatih Altaylı,Şirin Payzın,Oğuz Haksever,Didem Yılmaz,Hande Fırat çağrımız sizedir.Üç C,B Adayını aynı programda buluşturun." dedi.


ERDOĞAN CESUR OL! TETİKÇİLERİ BİR KENARA BIRAK!

HDP'nin diğer Grup Başkan Vekili İdris Balüken ise doğrudan Başbakan Erdoğan'a seslenirken AKP medyasında yoğunluk kazanan Demirtaş eleştirilerini hatırlattı ve "aracı tetikçileri bir kenara bırak. Bir besmele çek bütün cesaretini topla ve Demirtaş'la aynı progama çık." dedi.