Magazin
31 Eki 2023 10:28 Son Güncelleme: 31 Eki 2023 11:15

Perry’nin vefatı sonrası Friends’teki rol arkadaşlarından ilk açıklama! ‘O bizim dostumuz değil…’

Canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan ünlü aktör Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin ölümünün ardından "Friends" dizisindeki rol arkadaşları ortak bir açıklama yaptı.

"Friends" dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.

FRIENDS YILDIZLARI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Evindeki jakuzide ölü bulunan ünlü aktörün Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yayınladı.

Yakın dostları Matthew Perry'i kaybeden "Friends" yıldızlarının People'a yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BÜYÜK BİR YIKIM YAŞADIK"

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz sadece oyuncu arkadaşları değildik, biz bundan çok daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

SON ANLARINA DAİR AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan ünlü yıldızın son anlarına dair ayrıntılar ortaya çıktı. Perry'nin kişisel asistanının, oyuncunun Los Angeles'ta bulunan Pacific Palisades'teki evinde sadece iki saatliğine yalnız bıraktığı ve ona yeni bir telefon ile numaralı gözlük almaya gittiği öğrenildi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLMESİNE GEREK KALMADI

TMZ'nin elde ettiği 15 saniyelik ses kaydında, bir adamın "boğulma vakasına müdahale edeceklerini" söylediği duyuluyor.

Ünlü aktörün asistanı, acil servise haber verdikten sonra Perry'nin kardeşlerinden biri ve annesi Suzanne'ı aradı.

Jakuzide öldüğü anlaşılan ünlü aktör hiç hastaneye götürülmedi.

İKİ SAAT PICKLEBALL OYNADI

Perry'nin tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu iki saat oynadığı ve ardından evine dönüp dinlenmek için jakuziye girdiği öğrenildi.

UYUŞTURUCU YOK, ANTİDEPRESAN VAR

Perry'nin evinde yapılan olay yeri incelemesinde uyuşturucu bulunmadı ancak antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaca rastlandı.