Medya
06 Eyl 2011 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

PERİHAN MAĞDEN'DEN SELMA HANIMA ÇAĞRI VAR!

Köşesinde Ali Taran'ın kanser olan eski eşi Selma Ann Desmond'un sözlerine yer veren Perihan Mağden ilginç bir çağrı yaptı.

 Ali Taran’ın kanser hastasıyken boşandığı ve yeniden evlenmesi üzerine medyanın gündeminde önemli bir yer edinen eski eşi  Selma Ann Desmond’un sözlerine yer veren Perihan Mağden ilginç bir çağrı yaptı.

Taraf’taki köşesinde Ali Taran’a kısmen de olsa hak veren "Kimse kimsenin Ebedi Florence Nightingale’i olmak zorunda! diye bir kural yok hayatta" diye yazan Mağden, ardından Ann Desmond’un sözlerinden ne kadar etkilendiğini de çağrısı ile açıklamış oldu.

Selma Ann Desmond’un  “Saçlarım yine gitti. Kel kaldım. Peruğu çıkardım. Yıkamadan taktım. Hastalık kokuyor” yazdığını okurlarıyla paylaşan Mağden,
Selma Hanım; size iyi geliyorsa bütün duygularınızı bizlerle paylaşın dedi ve şöyle devam etti:

Ama sanki size ARTIK bunca hastalığınızı/ ruhunuzu/ içinizi gösterme iyi gelmiyormuş/ gelmeyebilirmiş/ bazen ne kadar bağırırsan yara o kadar derinleşirmiş gibi hislere esir düştüm. Beni arayın dilerseniz.

Süper peruk yıkarım. Yani hiç peruk yıkamadım da, on dört yaşına kadar bebeklerimin saçlarını yıkamaktan helak oldum obs.comps. bi zırva (uzatılmış) çocuk(luk) olarak. Sinemaya da gidebiliriz dilerseniz.

Ben o denli sıkılabiliyorum ki hayatta her şeyden, sayemde kanseri dahi katlanılabilir bulabilirsiniz. Çok iddialı oldu.

Ama gözünüzü seveyim, koyverin ipin ucunu. Herkesin her yaşta/ her durumda âşık olmaya hakkı var. Ve olmalı. Çok tuhaf ve giderek nadirleşen bir hastalık "maladie d’amour" bence.

Siz yalvarırım ve ne olur, kendi keyfinize bakın. Bu da ancak affetmek, unutmak, hatta onları eğlenceli ve gülünç bulmakla mümkün. Tamam "Bekâra karı boşamak kolaydır."

Ama Harran ovasında bin sekiz yüz baş hayvanı olan bir ağa bile benim kadar kolay (ve içinden gelerek) "karı" (benim vakamda "koca" oluyorlar) boşamamıştır.

Yani adam boşamak ne kadar kolay ve ferahlatıcı–dır bu konuda bir ordinaryüs, bir okyanus, bir silindir şapkadan bin kunduz–

Hizmetinizdeyim. Yanınızdayım. Hepimiz yanınızdayız. Ne olur iyi hissedin. Sevgiyle kucakladım.