Gündem
21 Kas 2011 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:04

PERİHAN MAĞDEN KAPI KOMŞUSUYLA NEDEN MAHKEMELİK OLDU?

Beşiktaş'ta oturan gazeteci yazar Perihan Mağden kapı komşuyla mahkemelik oldu.

Gazeteci Yazar Perihan Mağden, komşusu Rezzan Kiper'in mülküne tecavüz ettiğini ileri sürerek mahkemeye başvurdu. Beşiktaş Arnavutköy'de oturan Perihan Mağden İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde komşusuna 'müdahalenin men'i' davası açtı.

MÜLKÜME TECAVÜZ EDİYOR

116 metrekare arsası üzerindeki müstakil evinde oturduğunu belirten Mağden dilekçesinde, bitişiğinde oturan Rezzan Kiper'in evinin giriş çıkış kapısı ve antresinin kendi arsa üzerinde olduğunu ileri sürdü. Kiper'in evine ulaşmak için kendi bahçe kapısını ve merdivenlerini hukuka aykırı bir şekilde kullandığını belirten Mağden, komşusunu defalarca uyarmasına rağmen, mülküne tecavüzünün devam ettiğini belirtti.

KÖPEKLERİMİ BAHÇEYE ÇIKARAMIYORUM

Dilekçesinde Rezzan Kiper'e ihtarname çektiğini belirten Perihan Mağden, arsası üzerine inşa ettiği giriş çıkış kapısını ve manzarasını bozan terasındaki gölgeliği kaldırmasını istediğini anlattı. Dilekçede evinde iki köpek besleyen Mağden'in sorun olur kaygısıyla köpeklerini bahçeye çıkaramadığı belirtildi.

Komşunun haksız ve hukuka aykırı müdahalesinden dolayı evini özgür ve rahat kullanamadığını belirten Perihan Mağden, mahkemeden mülküne yapılan tecavüzün önlenmesini istedi.