Reklam PR
29 Şub 2012 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

PENELOPE CRUZ HANGİ MARKANIN REKLAM YÜZÜ OLUYOR?

Oscar ödüllü İspanyol sinema sanatçısı ve model Penelopé Cruz, Türkiye'de kamera karşısına geçiyor

Oscar ödüllü İspanyol sinema sanatçısı ve model Penelopé Cruz, Seranit’in mart ayında tanıtacağı yeni markası için kamera karşısına geçiyor
 
Banyo, mutfak ve zemin karoları konusunda Türkiye’nin lider markası Seranit, mart ayında tüketicileri teknoloji, kalite ve tasarım anlamında dünya standartlarında yeni bir markayla buluşturmaya hazırlanıyor. Seranit’in yeni markasının tanıtım hazırlıkları hızlı bir şekilde devam ederken, markanın reklam yüzü ise ünlü aktris Penelopé Cruz oldu.

Oscarlı oyuncu Penelopé Cruz, Seranit’in yeni markası için bu hafta kamera karşısına geçecek. Reklam çekimleri İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak. Türk izleyiciler Mart ayının ilk haftasında Penelopé Cruz’un rol aldığı filmleri seyretmeye başlayacak.

Seranit Tasarım ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ece Ceylan Baba “Seranit olarak dünya standartlarını zorlayan bir markayı lanse etmeye hazırlanıyoruz. Mükemmelliği arayanların vazgeçemeyeceği bu marka için ise hem oyunculuğu hem de güzelliği ile ‘mükemmellik’ kavramıyla birebir örtüşen bir isim olduğu için Penelopé Cruz ile çalışmaya karar verdik” diye konuştu.