Gündem
12 Haz 2022 08:30 Son Güncelleme: 12 Haz 2022 09:01

Pençe-Kilit operasyonundan acı haber! 4 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ile Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu açıkladı. Hore Tepe bölgesinde de EYP saldırısı sonucu Piyade Komando Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu, 2 asker yaralandı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Pençe-Kilit Operasyonunda Hore Tepe bölgesinde dün akşam saatlerinde de EYP saldırısı sonucu Piyade Komando Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu, 2 asker yaralandı.