Gündem
25 Oca 2012 23:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

PELİN BATU'NUN ZOR ANLARI! RAKI BALIKTAN ZEHİRLENDİ!

Can Yücel'i anma gecesine konuşmacı olarak katılan Pelin Batu, zehirlendi!

Beşiktaş Belediyesi tarafından yedi sezondur düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesinde, önceki akşam şair Can Yücel anıldı. Faruk Şüyün tarafından Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliği Tuna Egemen sundu.

KIZI SU DA KATILDI

Şiirin 'Can Baba'sı Can Yücel'i anma gecesine, kızı Su Yücel'in yanı sıra; Ataol Behramoğlu, Nebil Özgentürk, Pelin Batu, Derya Köroğlu, Halit Kıvanç ve Kemal Kocatürk katıldı. Can Yücel'in sesinden şiirlerin de dinlendiği geceye, Derya Köroğlu da şarkılarıyla renk kattı. Nebil Özgentürk'ün 'Bir Yudum İnsan' programı için hazırlanan 'Can Yücel Belgeseli' ile başlayan gecede; Kemal Kocatürk'ün bu sezon sahnelediği 'Can' adlı oyundan da bir bölüm sergilendi.

ZEHİRLENDİĞİ İÇİN HASTANEYE KOŞTU

Gecede Can Yücel hakkında konuşma yapmaya gelen Pelin Batu, akşam yediği yemekten zehirlendiği için anma gecesinden erken ayrıldı. Konuşma sırası kendisine gelene kadar oturduğu yerde kıvranan Batu; şunları söyledi: "Akşam arkadaşlarımız ile rakı-balık keyfi yapalım dedik ama şu an ben çok kötüyüm. Herhalde gıda zehirlenmesi yaşıyorum. Midem çok kötü... Masada benim ile birlikte olan 13 arkadaşım da bu şekilde zehirlendi. Söz verdiğim için buraya geldim fakat şu an doğru hastaneye gidiyorum."