Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları şoke etti! Her şeyi tek tek itiraf etti!

Tülin Şahin ile kızının babası ve eski sevgilisi olan Portekizli işadamı Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor. 2019’da Siena Leyla adını verdikleri bir kız çocukları olan, ve daha sonra ayrılık kararı alan çift şimdi ise mahkemelik oldular. Birbirleri hakkında şoke eden iddialarda bulunan çiftlerden Noronha merak edilenleri anlattı.

Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları şoke etti! Her şeyi tek tek itiraf etti! - Sayfa 1

“Siena’yı kaçırmayı planlıyor” diyerek uzaklaştırma kararı aldıran Tülin Şahin’e itiraz eden işadamı kararı kaldırttı. Son olarak “Türkiye muz cumhuriyeti” dediği iddiasıyla gündeme gelen Noronha, Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'a konuştu. Pedro de Noronha, Tülin Şahin ile neden sahte evlilik yaptıklarını da açıkladı.

118
Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları şoke etti! Her şeyi tek tek itiraf etti! - Sayfa 2

İşte Portekizli iş adamının eski sevgilisi ve kızının babası Tülin Şahin ile ilişkisinde merak edilenler ve çarpıcı itirafları...

218
Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları şoke etti! Her şeyi tek tek itiraf etti! - Sayfa 3

Tülin Şahin’le nasıl tanıştığınızı merak ediyorum. Şöyle bir şey duymuştum; sizinle görüntülenmemek için yurtdışında görüşmeyi istemiş. Doğru mu?

- Evet, bu doğru. Amerikalı bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık ve sonra birbirimize mesaj atarak sohbet etmeye başladık. 3 gün boyunca hiç aralıksız sohbet ettik. 3 gün sonra, “Oraya gelip seni görmek isterim” dedim. “Hayır, gelemezsin” dedi. “Neden?” dedim. “Ben burada çok ünlü biriyim ve bizi burada birlikte görürlerse fotoğraflarımızı çekerler” diye yanıtladı. Bu nedenle Tülin benim yanıma, Lizbon’a geldi. Lizbon’da harika bir 5 gün geçirdik ve çıkmaya başladık.

318
Pedro de Noronha'nın Tülin Şahin ile ilgili anlattıkları şoke etti! Her şeyi tek tek itiraf etti! - Sayfa 4

İlk evliliğinizden iki oğlunuz var, 14 ve 15 yaşlarında. İlk buluşmada çocuklarınızla tanıştı mı?

- Hayır, çocuklarım Londra’dalar ve yaz tatili için Lizbon’a geldiklerinde Tülin’le tanıştılar. Harika anlaştılar.

418