Gündem
29 Mayıs 2019 15:54 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2019 16:33

Pedofilinin dik âlâsı Elif Şafak'ın 'Mahrem'inde çıktı!

Pedofiliyi öven sözde yazar Abdullah Şevki'nin çocuk istismarını öven ifadelerinin ardından benzer satırları ünlü yazar Elif Şafak'ın da kaleme aldığı iddia edildi.

Sözde yazar Abdullah Şevki isimli şahsın çocuk istismarına dair yazdığı ifadelerin ortaya çıkmasının ardından benzer satırların Elif Şafak tarafından da kaleme alındığı ileri sürüldü. Şafak'ın Mahrem kitabında pedofiliyi öven ifadeleri kullandığı öne sürüldü.

Abdullah Şevki isimli şahsın, Zümrüt Apartman kitabında yayımladığı çocuk istismarına ilişkin ifadeleri tepki çekmişti. Kamuoyundan gelen yoğun tepki sonucu Abdullah Şevki gözaltına alındı. Kitabın yayıncı Alaattin Topçu da emniyete teslim oldu. Şevki'ye tepkiler devam ederken Elif Şafak'ın benzer satırlar kullandığı iddia edildi.

KİTABIN SATIŞI DEVAM EDİYOR

Doğan Kitap tarafından yayımlanan Mahrem isimli kitabının 238, 239 ve 240. sayfalarında Elif Şafak'ın kaleme aldığı ifadelerin cinsel istismarı övdüğü iddia edildi. Kitabın hali hazırda bir çok online satış sitesinden de satımına devam edildiği tespit edildi.

 İşte Mahrem kitabındaki ifadeler;