Medya
27 Şub 2011 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

PAZAR GÜNÜ TV GEYİKLERİ; KİM HANGİ PROGRAMA BAŞLIYOR?

"Madem bugün TV geyikleri yapmaya karar verdim, hatta bazı haberleri cımbızla çekip aldım..."

Pazar günü TV geyikleri...
Madem bugün TV geyikleri yapmaya karar verdim, hatta bazı haberleri cımbızla çekip aldım...
Bugün TV ile başlıyorum. Saat 17.00'de ekrana gelecek olan Aile Bağları programını sakın kaçırmayın. Nevval Sevindi'nin programı çok farklı bir formatta. İyi rol modellerin çocukluk öykülerini anlatıyor.

Türkan Şoray gitti Halit Kıvanç geldi
Türkan Şoray NTV'de 'Sinema Benim Aşkım' diyordu, yerini Halit Kıvanç ağabey alıyor. O da 'Futbol Bir Aşk' diyecek. Ayrı kanalda ayrı formatta olsalar da iki efsane... Gençler belki bilmez diye yazıyorum... Halit Ağabey usta sunucu, spiker, yazar, maç anlatıcısı, sanat adamı, sayısız programa imza atmış, kariyeri boyunca Türk televizyonlarının "ilk"lerini başarmış bir kişi... Ekranlara geri dönüşünü duyunca çok sevindim. Canlı futbol tarihi, beynini vermeye hazır ama... Böyle bir insan nasıl olur da evinde otururdu? Maşallah sağlığı da yerinde. Bunu değerlendirecek TV kanalı yok mu derken Halit Ağabey bugünden itibaren 'Futbol Bir Aşk' programı ile NTV Spor'da olacak. Başlama saati 13.20'de... Futbola aşık herkes Kıvanç'ın konuğu olacak.

İz TV ve Ayhan Sicimoğlu
 İz TV'yi izliyor musunuz? Benim büyük bir keyifle izlediğim birçok programı var. Ama en çok Ayhan Sicimoğlu'nu seviyorum. Kendine özgü anlatımı, seçtiği yerler, yemekler kısaca halka yakın. Son haftalarda Yunan adalarını dolaşıyor. Gitmiş kadar olduk. Bugün Samos adasını tanıtacak. Ünlü matematikçi Risagor'un doğduğu yeri göreceğiz. Samos Arkeoloji müzesinden sonra da... Yunan usulü ıspanak köftesi, yalancı dolma ve yaprak dolmasını göreceğiz. İz TV'deki Ayhan Sicimoğlu'na mutlaka abone olun, yaşamayı seversiniz.

Lerzan Mutlu ekrana dönüyor

Seda Sayan'ın belalısı veya korkulu rüyası Lerzan Mutlu, uzun aradan sonra ekranlara dönüyor. 'Yüksek Topuklar' isimli programı ile Cine 5 ekranlarında olacak. Gündemdeki konular, renkli konuklar, güzellik ve estetik alanında kullanılan yöntemler, modanın son trendleri, doğal yaşamın sırları, kadın erkek ilişkileri, alışveriş, yaşam ve pratik yemek tüyoları ile... Kısacası hayatı kolaylaştıracak ve izleyenleri keyiflendirecek. Bunların hepsi 'Yüksek Topuklar'da olacak deniliyor. Hadi hayırlısı. 1 Mart Salı sabahından itibaren hafta içi her gün 10.55'te... Lerzan Mutlu akıllı kadın, morali yüksek tutulursa eskisinden daha başarılı olur.

Hülya Koçyiğit'in torunu da sunucu oldu
Ben duyunca çok şaşırdım. Siz ne dersiniz? Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar Cine5'te sağlık programı sunmaya başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programda uzman konuklarla birlikte sağlık alanındaki son teknolojileri sunacak. Herhalde bir doktorun yardımı ile... "Neslişah ile Sağlık" ilk bölümü ile yarın saat 18:00'de Cine5'te başlayacak. Güzel kız ama. Ekranı dolduracak gibi. Eee... Kimin torunu...

Ya Sonra ekibi Şeffaf Oda'da
Yılların politika yazarı Güneri Cıvaoğlu son iki yıldır iyice magazinci oldu. Yakışıyor ama. Giyimi, konuşması, saç-sakal modeli, gece yaşamı özetle her şeyi ile karizmatik adam. Genç kızların çok beğendiğine eminim. Bunu Pazar günleri Kanal D'de ekrana gelen Şeffaf Oda programında hissediyorum. Hoş hatunların Güneri ağabeyimizle konuşurken gözleri parlıyor. Bana inanmayan bugün Deniz Çakır'ın bakışlarını incelesin. Şeffaf Oda'da bugün 'Ya Sonra' ekibi var. Başta yönetmeni Özcan Deniz olmak üzere... Ama Özcan ile Deniz Çakır'ın birlikte şarkı söylemesi TV seyircisine ilginç gelebilir. Şeffaf Oda saat 13.00'te başlıyor.

Aykut Işıklar / www.bugun.com.tr