Payitaht Abdülhamid dizisine 3 yeni oyuncu!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği 3. sezonuyla cuma günleri TRT 1'de ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna 3 oyuncu katıldı.

Payitaht Abdülhamid dizisine 3 yeni oyuncu! - Sayfa 1

Payitaht’ın heyecan dolu gelecek bölümlerinde aksiyon, gerilim ve duygusal sahnelerine imzalarını atacak olan yeni kahramanlar Cem Uçan, Serdar Deniz ve bu hafta yayınlanacak bölümle diziye girecek olan Ekin Mert Daymaz; Payitaht’ın güçlü kadrosuna güç katacak oyuncular olarak ekrana gelecekler…

17
Payitaht Abdülhamid dizisine 3 yeni oyuncu! - Sayfa 2

SERDAR DENİZ (EDWARD JORRIS)

BÜYÜK SUİKASTÇİ EDWARD JORRİS

Payitaht Abdülhamid’e 70. bölümde katılan Almanya’da tiyatro eğitimi görerek oyunlarda rol alan, ülkemizde de Diriliş Ertuğrul ve birçok dizide rol alan Serdar Deniz, dizide Belçikalı anarşist Edward Jorris karakteriyle izleyenlerin karşısında...

27
Payitaht Abdülhamid dizisine 3 yeni oyuncu! - Sayfa 3

Edward Jorris kimdir?

Devletlerin ve İmparatorlukların yok olmasını isteyen bir suikastçı olan Edward Joris, işini yapmak için Payitahta geldi. Son İmparator Abdülhamid Han’a tarihin gördüğü  en tertipli suikastların ilkini yapmak için burada. Adım adım ilerliyor, sabırlı ve kararlı bir katil. Büyük suikastta başarılı olmak için, önünde ki engelleri tek tek kaldırmak için mücadeleye başladı. Payitaht’ın bütün pis işlerine eline alıp, sokaklarda rahat hareket etmek istiyor. Bir işe kalkıştı mı, sonunu getirmeden bırakmaz. Önce Payitaht’ın sokaklarına hakim olacak, sonra da büyük planını devreye sokacak. Ama karşısında ondan daha kararlı biri var Halil Halid... Payitahtın, sokakların ve  adaletin, muhafızı. Galip gelen kim olacak?

37
Payitaht Abdülhamid dizisine 3 yeni oyuncu! - Sayfa 4

CEM UÇAN (AHMET PAŞA)

PAYİTAHT’IN BİLEĞİ BÜKÜLMEZ PAŞASI

Daha önce ES Film’in “Filinta” dizisinde rol alan, ardından Diriliş Ertuğrul dizisinde izlediğimiz beğenilen, yakışıklı oyuncu Cem Uçan, şimdi de Payitaht dizisinin 75. bölümüyle birlikte Ahmet Paşa karakterine hayat vermeye başladı.

47