Payitaht Abdülhamid 5. sezon çekimlerine başladı! İşte yenilenen oyuncu kadrosu

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yenilenen oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz gün çekimlerine başladı.

Payitaht Abdülhamid 5. sezon çekimlerine başladı!  İşte yenilenen oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Payitaht Abdülhamid’in yeni oyuncuları arasında: İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, Ali Buhara Mete, Mehmet Korhan Fırat, Yılmaz Meydaneri, Alara Turan, Burak Haktanır, Eren Dinler, Halit Karaata, Gökşin Saraç ve Mesud Uz gibi televizyonun sevdiği usta ve popüler isimler yer alıyor.


114
Payitaht Abdülhamid 5. sezon çekimlerine başladı!  İşte yenilenen oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan ve Cem Özer ile birlikte birçok önemli oyuncunun rol aldığı Payitaht’ın 5. sezonundaki yeni karakterlerde kim kimdir?


214
Payitaht Abdülhamid 5. sezon çekimlerine başladı!  İşte yenilenen oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Alara Turan (Fatma Sultan):

Ekranların genç ve güzel oyuncusu Alara Turan Payitaht dizisine 5.Murat'ın kızı, Abdülhamid'in yeğeni, Aliye Sultanın ablası Fatma Sultan olarak giriyor. Saraya gelişlerinin Bidar ve Naime'yi huzursuz ettiği Fatma Sultan’ı da babasının yaşadıklarından dolayı sorumlu tuttuğu amcası Abdülhamid’e tavrı nasıl olacak?  

314
Payitaht Abdülhamid 5. sezon çekimlerine başladı!  İşte yenilenen oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Ali Buhara Mete (Manyas):

Ekranların beğenilen oyuncusu Ali Buhara Mete Payitaht’a tarihi bir şahsiyet olan Manyasizade Refik Bey olarak bilinen gizemli, kendinden emin ve bilgeç tavrı ile konuştuğu kişileri etkileyen Manyas karakteri ile giriyor.

414