Paris Hilton yıllar sonra itiraf etti! 'Yatılı okulda istismara uğradım!'

Paris Hilton 1990'lardaki yatılı okul günlerinde istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma yarattığını itiraf etti. Sosyetik güzel Hilton, okulda maruz kaldığı istismarın ilişkilerini etkilediğini belirtti.

Paris Hilton yıllar sonra itiraf etti! 'Yatılı okulda istismara uğradım!' - Sayfa 1

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, yatılı okul günlerinde maruz kaldığı istismarı itiraf ederek, ilişkileriyle ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Hilton, "Geçmişteki travma ilişkilerimi etkilese de nişanlım beni ben olduğum için seviyor" dedi.


112
Paris Hilton yıllar sonra itiraf etti! 'Yatılı okulda istismara uğradım!' - Sayfa 2

İSTİSMAR TRAVMAYA NEDEN OLDU

Hilton, 1990'larda yatılı okulda istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna (TSSB) neden olduğunu söyledi.


212
Paris Hilton yıllar sonra itiraf etti! 'Yatılı okulda istismara uğradım!' - Sayfa 3

"OKULDA İNSANLIK DIŞI MUAMELE SÖZ KONUSU"

Sosyetik isim, "Yatılı okulda yaşadığım cehennem sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bu, bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor. Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum, böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz." dedi.


312
Paris Hilton yıllar sonra itiraf etti! 'Yatılı okulda istismara uğradım!' - Sayfa 4

"NİŞANLIM BANA SAYGI DUYUYOR"

Yaşam biçiminin gelip geçici doğası nedeniyle sıklıkla gerçekten yalnız hissettiğini söyleyen Hilton, 40’ıncı yaş gününde nişanlandığı risk sermayedarı sevgilisi Carter Reum ile ilgili de konuştu.


412