Paris Hilton kaset skandalıyla ilgili ilk kez konuştu: Hayatımın bittiğini düşündüm

Dünyaca ünlü playboy güzeli Paris Hilton, henüz 20 yaşındayken çekilmiş müstehcen görüntüleri hakkında ilk kez konuştu. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını itiraf eden Hilton, "Tüm medyada vardı. Ailemle birlikte göz yaşları içinde izlemek zorunda kaldık. Çok üzücüydü" ifadelerini kullandı. O dönemki erkek arkadaşı Rick Salomon tarafından satılan kasetin ortaya çıkmasının ardından hayatının bittiğini düşündüğünü söyledi.

Paris Hilton kaset skandalıyla ilgili ilk kez konuştu: Hayatımın bittiğini düşündüm - Sayfa 1

Paris Hilton'un henüz 20'li yaşlarındayken müstehcen görüntüleri o dönemki erkek arkadaşı Rick Salomon tarafından satılmıştı. Hilton, basında büyük yankı uyandıran görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

111
Paris Hilton kaset skandalıyla ilgili ilk kez konuştu: Hayatımın bittiğini düşündüm - Sayfa 2

20 yıl sonra konu hakkındaki suskunluğunu bozan Paris Hilton, verdiği bir röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. Hilton, aradan 20 yıl geçmesine rağmen travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını itiraf etti.

211
Paris Hilton kaset skandalıyla ilgili ilk kez konuştu: Hayatımın bittiğini düşündüm - Sayfa 3

Ünlü isim, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu her zaman hayatımın geri kalanında bana zarar verecek bir şey olacak. Tüm medyada vardı. Ailemle birlikte gözyaşları içinde izlemek zorunda kaldık. Çok üzücüydü"

311
Paris Hilton kaset skandalıyla ilgili ilk kez konuştu: Hayatımın bittiğini düşündüm - Sayfa 4

'HAYATIM BİTTİ'

Hilton, kaset çıktıktan sonra hayatının bittiğini düşündüğünü belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Açıkçası aşağılayıcıydı."

411