Televizyon
10 Ağu 2015 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Paramparça'nın yapımcısından bomba film ortaklığı!

Dünyanın en büyük içerik üretim şirketi Endemol Shine, Türkiye’de TV şovları, yarışma programları ve dizilerden sonra, sinema sektörüne de adım attı.

Dünyanın en büyük içerik üretim şirketi Endemol Shine, Türkiye’de TV şovları, yarışma programları ve dizilerden sonra, Böcek Film işbirliğiyle sinema sektörüne de adım attı. 

Endemol Shine Türkiye yönetimi, Böcek Film ile birlikte ilk uzun metraj sinema filmi ‘Oldu Mu Şimdi Güzel Kardeşim’ adlı ilk projesi için, senaristler Emrah Kaman ve Murat Kaman ile anlaşma imzaladı.

Daha önce Murat Boz’un başrolünü oynadığı ‘Hadi İnşallah’ filminin ve fenomen olan ‘Kardeş Payı’ dizisinin senaryolarını yazan Kaman kardeşlerden Emrah Kaman, ‘Kardeş Payı’nda olduğu gibi ‘Oldu Mu Şimdi Güzel Kardeşim’ filminde de başrollerden birini canlandıracak.

G.O.R.A’, ‘Sınav’, ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘8 Saniye’ gibi Türkiye’nin en çok gişe yapan sinema filmlerinin yönetmeni ve yapımcısı Ömer Faruk Sorak’ın genel yönetmenliğinde ve Böcek Film ortaklığında çekilecek filmin yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstlenecek.

Sivas’tan İstanbul’a kardeşlerini aramaya gelen bir ailenin absürd komedisi, ‘Oldu Mu Şimdi Güzel Kardeşim’in çekimlerine ekim ayında başlanacak. Filmin 2016 yılının ilk çeyreğinde vizyona girmesi planlanıyor.

Geçen sezonun en çok izlenilen yapımı ‘Paramparça’ ile birlikte ‘Serçe Sarayı’ ve ‘Sevdam Alabora’ gibi büyük bütçeli dizilerin de yapımcısı olan ve yakında başlayacak ‘Big Brother Türkiye’nin ilk sezonu için son hazırlıklarını tamamlayan Endemol Shine Türkiye, uzun zamandır sinema filmi için çalışmalarını sürdürmekteydi.