Spor
31 Oca 2022 17:33 Son Güncelleme: 31 Oca 2022 17:41

Ünlü futbolcunun eşi başından vurularak öldürüldü!

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da binlerce kişinin katıldığı konserde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı, 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda futbolcu Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda da öldü.

Olimpia Asuncion forması giyen Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda gittiği müzik festivalinde mafya çatışmasının ortasında kaldı. 3 çocuk annesi Aranda, başından vurularak hayatını kaybetti.

Başkent Asuncion’daki Jose Asuncion Flores Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen müzik festivalinde gerçekleşen saldırıda 3 çocuk annesi Cristina Vita Aranda ile birlikte 1 kişi daha hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Paraguay polisi, olayla ilgili soruşturma başlattı.

EŞİNDEN İLK AÇIKLAMA

Ivan Torres eşinin ölüm haberini aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, "O öldüğünde hala karı-kocaydık. Aramızdaki sorunları düzelteceğimize inanıyorduk. Bu zor günümde bana destek olan aileme, takım arkadaşlarıma ve eski takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

IVAN TORRES KİMDİR?

30 yaşındaki Ivan Torres, Futbol kariyerine Cerro Porteno'nun altyapısında başladı. Burada A takıma yükselen başarılı sol bek, daha sonra 2015 yılında bedelsiz olarak Olimpia Asuncion'ya transfer oldu.

Olimpia Asuncion'da gösterdiği performansın ardından 2016'da 150 bin avro karşılığında CA Colon'a kiralanan Ivan Torres, 2017 yılında Olimpia Asuncion'ya geri döndü ve hala aynı takımda forma giyiyor.

Ivan Torres ayrıca 2019 yılında Paraguay milli takımıyla ilk ve tek maçına çıktı.