Gündem
14 Eki 2018 10:40 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:55

Papaz Brunson kavgası Twitter'da patladı! Nedim Şener ile Mehmet Bekaroğlu kapıştı!

Gazeteci Nedim Şener ile CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu sosyal medyada birbirine girdi.

Gazeteci Nedim Şener'in ABD ile Türkiye arasında kriz yaratan ve dün tahliye edilen papaz Brunson'la ilgili söylediklerine tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "İşte ülkenin önemli değerlerinden NEDİM ŞENER..." paylaşımında bulundu.

Bekaroğlu'nun paylaşımına tepki gösteren Şener de paylaşımın altına yorum yaparak, CHP'li isme yanıt verdi.

ŞENER: BELKİ İKTİDAR OLURSUN ÇAPSIZ

Şener, yaptığı yorumda "Huzurlarınızda CHPTROLÜ büyük solcu Bekaroğlu!!!! Sadece iddianamedeki suçlamanın ne olduğunu anlattığım programdan alıntıyla muhalefet ediyor. Hişşşt Bekaroğlu bana laf yetiştireceğine ülke için politika üretsen belki iktidar olursun çapsız" ifadelerini kullandı.

BEKAROĞLU: SEN NE UTANMAZ ADAMSIN!

Şener'in yorumuna tepkisiz kalmayan Bekaroğlu, "Mahkeme dosyasını anlatıyormuş... Ulan @nedimsener2010 sen hiç utanmıyor musun, uydurma gizli tanık ifadelerini gerçekmiş gibi anlatıyorsun! Evet, evet, sen ne utanmazsın adamsın..." diyerek tartışmayı alevlendirirken, Şener de "Bak Bekaroğlu, ‘iddianamede neler geçiyor? diye sorarsan bu konuşmayı bugün yapılmış say. Aç telefon utanmaz yüzüne söyleyeyim. Ha bir de namusun varsa programın tamamını paylaş. Herkes senin gibi yolunu şaşırmış sanma" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

FEHMİ ÇALMUK: SİVRİSİNEK

İkilinin tartışmasına katılan Milli Görüş camiasına yakınlığıyla bilinen, Hürses gazetesi yazarı Fehmi Çalmuk ise Bekaroğlu’na destek verdi. “Sivrisinek” benzetmesi yapan Çalmuk’a Nedim Şener, Çalmuk’un Fethullah Gülen’e destek verdiği tweetleri paylaşarak yanıt verdi. Bu tweetlerinin ortaya çıkmasının ardından Çalmuk paylaşımlarını kaldırdı.

İşte o paylaşımlar:








TARTIŞMA HARARETLENDİ, BEKAROĞLU ENGELLEDİ

Gazeteci Nedim Şener ile CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu bu sefer hakaretli bir şekilde tartışmaya başladı.

Şener, Bekaroğlu’na “senin gibi bir oportünist siyasetçiden FETÖ’cü olmaz, fetö senin gibileri sadece masa süsü yapar” derken, Bekaroğlu Şener’e “yeter artık, sus ve otur! Bir dostum aradı,”İçeride FETÖ’cü polisler Nedim Şener’e işkence ettiler,kötü şeyler yaptılar... “ dedi. Seni anlıyorum, senin için daha bir şey yazmayacağım.Sen de onda birini iktidara söyleyemeyeceğin lafları muhalefete etme, olur mu?” paylaşımında bulundu.

Ardından Nedim Şener, Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek “işte memleketin başına kadın kontenjanından bela ettiğin @MBekaroglu böyle bir yalancı ve namussuz bir milletvekili. Cezaevinde işkence yapılıp yapılmadığını da @adalet_bakanlik açıklar artık” dedi.

Ağır ifadelerin yer aldığı paylaşımların ardından Bekaroğlu, Şener’i engelledi.

Şener engellenmesinin ardından Bekaroğlu’na, “Ne oldu şerefsiz Mehmet Bekaroğlu, sıkışınca engellemişsin. Merak etme senin gibi ‘kötü bir şey yapmak...’sözü dilimizden ve aklımızdan geçmez. Namusuz ve onursuzun” ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR: