Spor
13 Oca 2024 19:10 Son Güncelleme: 13 Oca 2024 19:31

Panathinaikos'un yolunu tutan Samet Akaydin'den taraftarı kızdıracak sözler

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve Bonucci'nin transferi sonrası takımdan ayrılması kesinleşen Samet Akaydin, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan ekibi Panatinaikos'a transfer oldu. Atina'ya giden milli futbolcu sarı-lacivertli taraftarları sinirlendirecek açıklamalarda bulundu.

Süper Lig devi Fenerbahçe'den Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan takımı Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydin, Atina'ya gitti. Milli futbolcu sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ
Fenerbahçe'den Panathinaikos'a transfer olması resmiyete kalan Samet Akaydin, Atina'ya gitti. Milli stoper, transferi için önemli sözler sarf ederken o sözler sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki aldı.

"FATİH TERİM ARAYINCA TEREDDÜT ETMEDİM"
Samet yaptığı açıklamada, "Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve takım için oynamak için sabırsızlanıyorum. Fatih Terim'in de rolü oldu. Beni Panathinaikos'a çağırdığında tereddüt etmedim. Şampiyonluğu kazanmayı hedeflememiz çok önemli ve gelmemin nedenlerinden biri de buydu. Hedefimiz burada şampiyonluk kazanmak. Umarım çok iyi iş çıkarırız ve şampiyonluğu kazanırız" dedi.