Televizyon
21 Eki 2011 11:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

PANA FİLM'DEN YENİ BİR PROJE: BİR KADIN TANIDIM! HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Bir Kadın Tanıdım, izleyicilere bi kadının inadına ayakta duruşunun anlatıldığı kederli ve imkansız bir aşk hikayesi sunuyor.

Başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban’ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım, çok yakında TNT’de başlıyor. Dizinin TNT ekranlarında dönmeye başlayan tanıtımı büyük ilgi görüyor. 

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun üstlendiği Bir Kadın Tanıdım, izleyicilere bir kadının inadına ayakta duruşunun anlatıldığı kederli ve imkansız bir aşk hikayesi sunuyor. Kars’ta başlayan hikayesi, İstanbul’da dumanı üstünde yoksul bir mahallede devam eden dizinin çekimleri hem Kars’ta hem de İstanbul’da gerçekleşiyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Gizem Özgül’ün yazdığı, başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban’ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım’ın oyuncu kadrosunda Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin gibi isimler yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU:
“Bir Kadın Tanıdım” kederli ve imkânsız bir aşk hikayesidir ve bir kadının inadına ayakta duruşunun…
Bahar (Ekin Türkmen), Kars’ta doğmuş büyümüş, görücü usulüyle evlendirilmiştir. Kocası kısır olduğu için çocuğu olmamış ama kusur hep Bahar’dan bilinmiştir. Kocası “erkekliğini kurtarmak” için bir gece “abi” dediği bir adamı Bahar’ın koynuna sokmaya kalkınca, çaresiz, elini kana bulamıştır. Eski adını, hayatını Kars’ta bırakıp başka diyarlara yola çıkar Bahar… Bir tren camının önünde kendine yeni bir isim bulur… “LEYLA”… O artık Leyla’dır… Leyla’yı İstanbul’da dumanı üstünde yoksul bir mahalle ve yürekleri nefessiz kalacak kadar acıyla dolu insanlar beklemektedir. Öldürülen eski sevgilisinin suretiyle yaşayan Umut (Ertan Saban), Leyla’ya minibüsüyle çarpmadan son anda durur. Gözünün gördüğüne inanamaz, yıllar önce ölen sevgilisinin sureti karşısında durmaktadır...

KÜNYE
Yapım: Pana Film
Yönetmen: Murat Düzgünoğlu
Senaryo: Seda Altaylı Turgutlu, Gizem Özgül
Oyuncular: Ekin Türkmen, Ertan Saban, Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin, Erman Burmalı, Yaşar Büker, Bülent Düzgünoğlu, Halil Kumova, Elif Sümbül Sert

MEDYARADAR/ÖZEL