Gündem
28 Şub 2011 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

PANA FİLM KENDİ VİDEO SİTESİNİ KURDU!

İnternet üzerinden illegal olarak yayın yapan video sitelerine karşı kapsamlı bir hukuki mücadele başlatan Pana Film, izleyicilerini mağdur etmemek için kendi video sitesini kurdu.

Artık Kurtlar Vadisi Pusu’nun bölümlerini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tek ve yasal bir adres var: www.panadizi.com

Kurtlar Vadisi’nin eski-yeni tüm bölümleri ve tüm Pana Film yapımları tek bir adreste toplandı. Tüm Pana Film yapımlarının ücretsiz, hızlı, kaliteli ve yasal bir şekilde izlenebilmesi için hazırlanan www.panadizi.com internet sitesi, sürprizleriyle yayında.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerinin fragmanları, bölümlerin tamamı, en hızlı ve en kaliteli şekilde Pana Film’in kendi yasal sitesi www.panafilm.com’da yayınlanıyor. Sitede Pana Film’in diğer projeleri Ekmek Teknesi, Eşref Saati ve Ayrılık dizilerinin bölümlerini ve Kurtlar Vadisi Irak, Gladio ve Muro sinema filmlerini izlemek de mümkün.

Ekstra sahneler ve özel bölümlerin de yer aldığı www.panadizi.com ‘un bir diğer sürprizi ise halen vizyonda olan Kurtlar Vadisi Filistin filminden en özel sahnelerin de sitede yer alması.

SİTEDEN VİDEOLAR:
Kurtlar Vadisi Filistin filminden Filistinli Ahmed’in Ölümü:
http://www.panadizi.com/extra.php?rnd=176&catID=8&videoID=348

Ekmek Teknesi’nden Heredot Cevdet’in Tıkandı Baba Hikayesi:
http://www.panadizi.com/extra.php?rnd=176&catID=13&videoID=331

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Yayınlanan Son Bölümü (114. Bölüm):
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=356