Televizyon
14 Oca 2013 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

"ÖZLEM'İN HAYATIYLA OYNADIM!" KUŞUM AYDIN'IN ÖZLEM PİŞMANLIĞI!

Bir dönem Kuşum Aydın'la program yapan ve programı yayından kaldırılan Özlem Yıldız, 'Aydın beni konuşturmadı' demişti.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Kuşum Aydın oldu. Televizyon ekranlarındaki partneri olan Özlem Yıldız'ın, hakkında söylediklerine cevap veren Kuşum Aydın, ünlü sunucunun sözlerine hak vererek "Özlem Yıldız'ın hayatıyla oynadım" dedi.

ÖZLEM YILDIZ: "AYDIN BENİ KONUŞTURMADI"
Bir süre önce yine aynı programa konuk olan ünlü sunucu Özlem Yıldız, yıllar önce Kuşum Aydın'la beraber sundukları programda fazla konuşamamasından dert yanmıştı. Ünlü sunucu, "Aydın'ın konuşmasından sıra bana gelmiyordu. Aydın kariyerime bir şey katmadı. Hatta götürdü"  ifadelerini kullanmıştı.

KUŞUM AYDIN: "ÖZLEM'İN HAYATIYLA OYNADIM"
İşte Özlem Yıldız'ın bu açıklamalarına Kuşum Aydın'dan cevap geldi. Kendisine gelen son program teklifi için partner olarak ilk Özlem Yıldız'ı düşündüğünü anlatan Kuşum Aydın, Özlem Yıldız'la birlikte sunucakları programın yeni sezona kaldığını anlattı. Bu yeni proje için Özlem Yıldız'ın yine aynı korkuları hissettiğini anlatan Kuşum Aydın, ünlü sunucunun sözlerine ise hak verdi. "Özlem Yıldız'ın hayatıyla oynadım" diyen Kuşum Aydın, "Çok konuşmuşum. Farkında bile değildim"  dedi.