Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine kötü haber! 5 ayrı suçtan soruşturma!

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Tayyar Öz ve Özlem Öz hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Raporda Tayyargiller olarak da bilinen çiftin sosyal medya paylaşımları, lüks yaşamları ve haklarında çıkan haberler yer aldı. Yurt dışı yasağı da gelen Öz çifti hakkında savcılık, gelir durumunun incelenmesini de istedi.

Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine kötü haber! 5 ayrı suçtan soruşturma! - Sayfa 1

Lüks yaşantılarını sosyal medyada sergileyen fenomenler bir bir örgütlü şekilde kara para aklama soruşturmasının baş şüphelileri oldu.

120
Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine kötü haber! 5 ayrı suçtan soruşturma! - Sayfa 2

Dilan ve Engin Polat çifti ile yakınlarının tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Bu isimler arasında ise Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti en dikkat çekenlerden oldu.

220
Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine kötü haber! 5 ayrı suçtan soruşturma! - Sayfa 3

'ŞAMPİYONLAR LİGİ' FENOMENLERİ DE ŞÜPHELİ
Çok geçmeden soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Dilan Polat'ın 2019 yılında 'şampiyonlar ligi' açıklamasıyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlattı.

320
Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine kötü haber! 5 ayrı suçtan soruşturma! - Sayfa 4

Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında fotoğrafta bulunan Eylül Öztürk Özkan, Barış Kenan Özkan, Yavuz-Merve Korkut, Tolunay-İleyda Topal, Ömer-Tuğba Bağ çiftlerinin de aralarında olduğu birçok fenomenin kimlik tespiti yapıldı ve İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nden yurt dışına çıkış yasağı talep edildi. Fenomenlere yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

420