Politika
02 Ara 2023 11:47 Son Güncelleme: 02 Ara 2023 22:30

Özgür Özel'den İYİ Parti ile "ittifak" açıklaması: Temenni ederiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya kampında açıklamalarda bulundu. 

Antalya'da açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye’de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek" diye konuştu. Özel ayrıca İYİ Parti ile ittifak yapıp yapmayacakları hakkında da açıklama yaptı. Akşener'e "Birlikte kazanmanın muhalefeti güçlendireceğini söyledik" diyen Özel, Akşener ile işbirliği yapmayı temenni ettiklerini söyledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya kampında açıklamalarda bulundu. 

Özel'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk kurultayı Atatürk’ün söylediği gibi Sivas Kongresi’dir. Bu yüzden bizde Genel Başkan salona talimat vermez, salonlar vizyon belirler. Cumhuriyet Halk Partisinin nasıl çalışacağını, neler yapacağını, yanlışa yanlış diyerek dimdik durmayı, siyaseti hem sokakta hem mecliste güçlü şekilde nasıl yapacağımızı konuşacağız.

CHP'nin belediye sayısının artıracağımıza inanıyoruz. Beş yıl önceki belediyelerimizi aynen korursak, üstüne yeni belediyeler alırsak, oyumuzu artırırsak, moralimizi yükseltirsek Türkiye’de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek.

Pasaportumuzun para karşılığı birilerine peşkeş çekilmesinden duyduğumuz rahatsızlığı daha önce ifade ettik. Bu çılgınlık Antalya'da, Muğla'da kira fiyatlarını yukarı çekiyor.

Kiraların yüksek olduğu yere tayin edilen memurlara devlet destek vermelidir.

Gezi'den içeride yatanlar bizim için orada.

AKP yolsuzluğu, usulsüzlüğü sahipleniyor.

Milletimiz 31 Mart'ta CHP'li belediyeleri ödüllendirecek.

Akşener'e bir ziyaret gerçekleştirdik. Birlikte kazanmanın muhalefeti güçlendireceğini söyledik. Pazartesi günkü GİK toplantısına işaret ettiler. Çıkacak her karara saygılıyız. İşbirliği kararı çıkmasını temenni ederim ancak aksi durumu da anlayışla karşılayacağımızı belirtmek isterim."