Politika
02 Mar 2024 12:07 Son Güncelleme: 02 Mar 2024 12:25

Özgür Özel’den Erdoğan’a Murat Kurum çağrısı! ‘Daha seviyesiz bir aday görmedim…’

CHP lideri Özgür Özel, "Kazanırsak, Fiilistinli çocuklara yardım yapacağız" diyen AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum'u sert sözlerle eleştirdi. "Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar." dedi.

Bursa’da Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'a Kurum'un adaylığını çekmesi için çağrıda bulundu.

Özel, "Sen İstanbul'a Murat Kurum'u layık görüyorsan, Murat Kurum'da 31'inde kazanırsak Filistinli çocuklara yardım yapacağız diyorsa, daha söyleyecek bir şey yoktur. Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Murat Kurum'u çeker alırım. Pinokyoyu koysa daha inandırıcıdır" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Murat Kurum İstanbul büyükşehir belediye başkanı olsa İstanbul'un felaketi olur. Ben daha seviyesiz bir belediye başkan adayı görmedim.. Kurum diyor ki "Beni İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçerseniz Filsitin'li çocuklara yardım edeceğim" Murat Kurum'dan daha seviyesiz ve insanın aklını alaya alan bir belediye başkan adayı daha ben görmedim.

Gazze'deki çocuklara yardım yapmak için 31 Mart'ta belediyeyi AKP kazanması gerekiyorsa vay bizim halimize.

Erdoğan, Ekrem Bey’i şeytanlaştırmaya çalışıyordu. Şimdi Sisi ile ahbap oldu. Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar. Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye’deki, yerel seçimlerde hiçbir şey olmamasının kanıtı, İstanbul'daki adayının Murat Kurum olmasıdır.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye yerel seçimlerde bir şey veremeyeceğinin kanıtı İstanbul'daki adayının Murat Kurum olmasıdır. Sen İstanbul'a Murat Kurum'u layık görüyorsan, Murat Kurum'da 31'inde kazanırsak Filistinli çocuklara yardım yapacağız diyorsa, daha söyleyecek bir şey yoktur Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Murat Kurum'u çeker alırım. Murat Kurum'u oraya koyacağına oraya bir tane pinokyo koysa Murat Kurum'dan daha inandırıcıdır. Erdoğan'a çağrıda bulunuyorum. Murat Kurum'u çek İstanbul'a pinokyoyu aday göster daha samimi bir adayın olur."