Polemik & Kulis
01 Mayıs 2020 10:46 Son Güncelleme: 01 Mayıs 2020 11:07

Özgür Demirtaş 'troller kaçacak delik arayacak' dedi, Hilal Kaplan çok sinirlendi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın "Gün gelecek paralı troller kaçacak delik arayacak" sözlerine sert tepki gösteren Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Sabancı Üniversitesi'ne çağrıda bulunarak "Söyleyin, akademisyeniniz aklını başına toplasın!" ifadelerini kullandı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada sosyal medya trollerine tepki göstererek "Gün gelecek: Bu paralı troller, kaçacak delik arayacak!" dedi.

Demirtaş bir diğer paylaşımında ise siyasi parti fark etmeksizin troller nedeniyle hiçbir şeyi adam akıllı tartışamadıklarından yakınarak "Parti farketmeksizin, Siyasi görüş farketmeksizin trollük feci kötü bir şey. Sosyal medyada zevk bırakmadılar. Hiç bir şeyi adam akıllı tartışamıyoruz, konuşamıyoruz. Bir o partinin trolü, bir bu partinin trolü. Hayır bunlara özel sosyal medya açalım orada kavga etsinler" açıklamasında bulundu.

HİLAL KAPLAN ÇOK KIZDI

Demirtaş'ın "Paralı troller kaçacak delik arayacak!" sözlerine Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan sert tepki geldi.

Kaplan Sabancı Üniversitesi'ni etiketlediği paylaşımda "Sabancı Üniversitesi yönetimi, akademisyeniniz trollüğün hasını yapıp burda kendince giyotin kuruyor. Söyleyin, aklını başına toplasın!" ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’a bir dönem “troliçe” diye tepki göstermişti.