Magazin
20 Haz 2020 11:33 Son Güncelleme: 20 Haz 2020 11:35

Özge Özpirinçci'nin korkulu anları! Denize düştü

Sevgilisi Burak Yamantürk'le yaz tatilini Marmaris'te geçiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, korku dolu anlar yaşadı. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk yelkenli teknelerinden düştü.

Yaz tatilini Marmaris'te geçiren Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, yelkenli eğitimi alırken talihsiz bir kaza yaşadı. Rüzgarın azizliğine uğrayan ünlü çift, denize düştü.

Özge Özpirinçci, yaşadıkları korku dolu anları sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

"Yakın zaman #tbt si @bozburunyachtclub gittik ve tabiki @edhem ile dingiye ciktik! Hayatimda ilk defa ruzgari okumayi ve ona ayak uydurmayi ogreniyodum. Cok eglenceli ve heyecanliydi. Edhem bize artik cozdunuz bu isi bensiz cikabilirsiniz dedi. @burakyamanturk iskotada ben dumende gezdik durduk Bozburunda. O bana soylendi ben ona soylendim ama pruvamiz neta ruzgarimiz kolay oldu hep! ❤️ Hadi artik donuse gecelim dedik ve ne olduysa o zaman oldu. Neyse ki Edhem’e sen hic dingiyle battin mi diye sordugumda “çoooook” cevabini almistim. Yoksa ikinci videoda izlediginiz goruntude muhtemelen baya korkardim ama o anlar hayatimin en heyecanli anlari olarak aklimda sonsuza kadar kalacak. @burakyamanturk ile bir maceraya daha imza atmis olduk! Cok tesekkur ederim @edhem bana yelken askini kazandirdigin icin!!!! ⛵️💙"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yakın zaman #tbt si @bozburunyachtclub gittik ve tabiki @edhem ile dingiye ciktik! Hayatimda ilk defa ruzgari okumayi ve ona ayak uydurmayi ogreniyodum. Cok eglenceli ve heyecanliydi. Edhem bize artik cozdunuz bu isi bensiz cikabilirsiniz dedi. @burakyamanturk iskotada ben dumende gezdik durduk Bozburunda. O bana soylendi ben ona soylendim ama pruvamiz neta ruzgarimiz kolay oldu hep! ❤️ Hadi artik donuse gecelim dedik ve ne olduysa o zaman oldu. Neyse ki Edhem’e sen hic dingiyle battin mi diye sordugumda “çoooook” cevabini almistim. Yoksa ikinci videoda izlediginiz goruntude muhtemelen baya korkardim ama o anlar hayatimin en heyecanli anlari olarak aklimda sonsuza kadar kalacak. @burakyamanturk ile bir maceraya daha imza atmis olduk! Cok tesekkur ederim @edhem bana yelken askini kazandirdigin icin!!!! ⛵️💙

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)'in paylaştığı bir gönderi ()