Özge Özpirinçci'den hamilelik pozu!

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk 2021 senesinin Aralık ayında bebeklerine kavuştu. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk ikilisinin bebeklerine ise Mercan ismini verdi. Şimdilerde bebeğiyle zaman geçiren Özge Özpirinçci hamilelik döneminde paylaşmadığı fotoğrafını şimdi takipçilerinin beğenisine sundu.

Özge Özpirinçci'den hamilelik pozu! - Sayfa 1

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturan Özge Özpirinçci, aralık ayında kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

15
Özge Özpirinçci'den hamilelik pozu! - Sayfa 2

Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, Ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan'ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

25
Özge Özpirinçci'den hamilelik pozu! - Sayfa 3

Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte "Yavru" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

35
Özge Özpirinçci'den hamilelik pozu! - Sayfa 4

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de görüntülenen oyuncu, Tatlıtuğ ve modacı eşi Başak Dizer’in dünyaya gelen oğullarına Kurt Efe ismini verdiği hatırlatılması üzerine; "Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı” ifadelerini kullanmıştı.

45