Magazin
13 Tem 2019 16:47 Son Güncelleme: 13 Tem 2019 17:31

Özge Borak ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Özge Borak “Ata benim miladım,bir gün ayrılırsak da sözümün arkasındayım demiştim,evet sözümün arkasındayım” dedi.

Woman TV ekranlarında deneyimli programcı Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Şafak Yavuz’un Vizöründen Programı ünlü isimleri ağırlamaya devem ediyor.

Bu hafta ünlü oyuncu Özge Borak Şafak Yavuz’un konuğu.

Türk halkının gönlünü başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle kazanan ünlü oyuncu yaşamına dair bilinmeyenleri ilk kez Şafak Yavuz’un Vizöründen programında anlattı.

Özge Borak Ata Demirer ile biten evliliğinin ardından ilk kez konuştu. Uzun süredir Ata Demirer ve biten evliliği hakkında sessizliğini koruyan güzel sanatçı Şafak Yavuz’un daha önce katıldığı bir televizyon programında “Ata benim miladımdır,hiç istemem ama bir gün ayrılsak bile bu sözümün arkasındayım” demiştiniz,bugün bu sözünüzün arkasında mısınız sorusuna karşılık önce biraz düşündü ve sonra “evet arkasındayım”dedi.

ATA DEMİRER'İN İTİRAFINDAN SONRA ÖZGE BORAK'TAN İLK AÇIKLAMA

Ata Demirer’in katıldığı bir televizyon programında ayrılığın ardından “Özge’ye aşık oldum evlendim,Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayayım?” açıklamasından sonra Özge Borak’tan da ilk açıklama Şafak Yavuz’un Vizöründen programında gelmiş oldu.

ASLA DEMİYORUM AMA ARTIK EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM 

Ünlü ve güzel oyuncu Özge Borak evlilik hakkında görüşlerini açıklarken “iki kez denedim olmadı artık asla demiyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum “dedi.

ÇOCUĞUM OLSUN İSTERDİM

Ailesine düşkünlüğü ile bilinen güzel sanatçı Özge Borak”geniş bir aile kurmak,çocuk sahibi olmak isterdim ama kısmet değilmiş ama hayat bu belli olmaz yinede,hiçbir şey için asla demiyorum.”dedi

EVİME USTA GİRMEZ

Evinde her işi kendi yaptığını söyleyen Özge Borak,”tamirat işlerini çok seviyorum benim evime kolay kolay usta girmez.”dedi

MERAKLI VE ADRENALİN TUTKUNUYUM

Özge Borak her konuda bilgi sahibi olmayı çok sevdiğini söylerken arkadaşlarının arasında bu bilgileri paylaşmayı sevdiğini ve heyecan veren sporlara karşı tutkusunuda anlattı.

BABASININ MESAJI AĞLATTI

Güzel oyuncu Özge Borak Şafak Yavuz’un konukları için hazırladığı ve artık merak konusu olan Mesajınız Var köşesinde babasının duygusal mesajını izlerken gözleri doldu. Mesajdan sonra oldukça duygusallaşan Özge Borak’ın konuşurken sesi titredi “babam benim ilk aşkım “dedi.

BEN BÖYLEYİM

Ünlü oyuncu Özge Borak “dışardan sert göründüğümü söylüyorlar aslında sert birisi değilim ama kalkanlarım olduğu doğrudur “ dedikten sonra çıplak sesle Ben Böyleyim şarkısını söyledi.Mükemmel ses performansı olan Özge Borak albüm teklifleri geldiğini de sözlerine ekledi.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLERDEN SÜRPRİZ MESAJLAR

Şafak Yavuz’un klasiği haline gelen ve programın merak uyandıran köşesi Mesajınız Var konuklarına duygusal anlar yaşatıyor.
Özge Borak’ta birbirinden ünlü dostlarından gelen duygusal sürpriz mesajlara aynı duygusallıkta mesajlar yolladı.

Ünlü sanatçı Özge Borak çocukluk yıllarınan bugüne kadar yaşamının bilinmeyenlerini çok samimi bir şekilde ilk kez Şafak Yavuz’un Vizöründen programında dile getirdi.

Tiyatro sahnesinden kamera karşısına geçişini,Ihlamurlar Altında dizisinde parlayan yıldızını,Eyvah Eyvah filminin hayatındaki yerini, mesleki kariyerini,geleceğe dair planlarını,yeni projelerini kısaca kendisine dair her şeyi bütün içtenliğiyle Şafak Yavuz’a anlattı.

Türkiye’nin ilk ulusal yayın yapan Kadın Televizyonu Woman TV de ünlülerin sohbet adresi haline gelen başarılı televizyoncu Şafak Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Şafak Yavuz’un Vizöründen programında,bu hafta Özge Borak hayranlarının kaçırmaması gereken bir bölüm var.

Sürprizlerle dolu olan Şafak Yavuz’un Vizöründen programı Özge Borak’a olduğu kadar izleyiciyide sürprizler yaşatacağa benziyor.
Ünlülerin sohbet adresi haline gelen Şafak Yavuz’un Vizörden her Pazartesi günü saat 20.30 de kaçıranlar için Salı günü saat 12.00 de Woman TV ekranlarında.