Özer Hurmacı’nın gönderdiği parayı söyleyip isyan etti! "3 çocuk ve evin giderleri için..."

Futbolcu eşi Özer Hurmacı tarafından darp edildiğini söyleyerek yüzünün kanlı fotoğrafını paylaşan Mihriban Hurmacı, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaşadıklarını anlatan Hurmacı, Özer Hurmacı’nın 3 çocuk ve evin giderleri için gönderdiği parayı söyleyerek isyan etti.

Özer Hurmacı’nın gönderdiği parayı söyleyip isyan etti! "3 çocuk ve evin giderleri için..." - Sayfa 1

En son Bursaspor'da forma giydikten sonra yeşil-beyazlı takımın sözleşmeyi uzatmaması üzerine kulüp bulamayan futbolcu Özer Hurmacı, 1 Eylül'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle 'çekişmeli' olarak boşanma davası açmıştı.

129
Özer Hurmacı’nın gönderdiği parayı söyleyip isyan etti! "3 çocuk ve evin giderleri için..." - Sayfa 2

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Öne sürülen iddiaların kurgu ve iftira olduğunu belirten Mihriban Hurmacı ise, 30 milyon lira tazminat ile üç çocuğu için toplam 75 bin lira iştirak nafakası talep etmişti.

229
Özer Hurmacı’nın gönderdiği parayı söyleyip isyan etti! "3 çocuk ve evin giderleri için..." - Sayfa 3

Eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Mihriban Hurmacı, ayrıca 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

329
Özer Hurmacı’nın gönderdiği parayı söyleyip isyan etti! "3 çocuk ve evin giderleri için..." - Sayfa 4

Yaşanan tüm bu olayların ardından ünlü çiftten sürpriz bir hamle geldi. Ünlü çift geçtiğimiz ay barıştıklarını sosyal medyadan ilan etti.

429