Gündem
12 Eyl 2022 12:38 Son Güncelleme: 12 Eyl 2022 12:39

Özel jetle Ayasofya’ya namaz kılmaya geldi! Kendisine ‘yetimlerin hizmetkarı’ demişti…

Kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ olarak tanıtan Miraç Orbay, özel bir şirkete ait jetle İstanbul’a yaptığı yolculuk sırasında çektiği videoda cuma namazını Ayasofya’da kılacağını söyledi.

Kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ olarak tanıtan Miraç Orbay adlı kişinin son videosu gündem oldu. Söz konusu kişi, özel bir şirkete ait özel jetle İstanbul’a gelişi sırasında videolar paylaştı.

CANLI YAYIN AÇTI, AYASOFYA’DA NAMAZ KILACAĞINI SÖYLEDİ

Miraç Orbay’ın paylaşımları esnasında sürekli “özel jetle” seyahat ettiğini vurgulaması ise dikkat çekti.

Sosyal medya hesabında, yaptığı yayınlarda kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı Miraç Orbay Hoca’ olarak tanıtan Miraç Orbay, özel bir şirkete ait olduğu düşünülen özel bir jetle İstanbul'a geliş ve iniş anını canlı yayın açarak duyurdu. Orbay, video esnasında Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağını ve cuma namazını Ayasofya'da kılacağını söyledi.

“ÖZEL JETİMİ GÖNDERİYORUM”

Miraç Orbay, gündem olan paylaşımında “Atıf Abi evet kendisini özlediğimi söyledim. Hocam ben de seni özledim. Özel jetimi gönderiyorum. Seni aldırıyorum. Allah’ın izniyle şu anda jet hareket halinde. Birazdan uçuşumuz Allah’ın izniyle gerçekleşecek. Bir saat 10 dakika sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağım. Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya’da kılacağız kardeşlerim” ifadelerini kullanıyor.

Miraç Orbay, jetten indiği anları paylaştığı videosunda ise uçak firmasının reklamını yaptı. Öte yandan Orbay'ın elindeki iPhone 13 ise gözlerden kaçmadı.