Özdağ'dan Oğan sorusuna çarpıcı cevap! İlk kez konuştu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'ndan aday olarak gösterilen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti. Oğan'ın tutumuyla ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna Özdağ'ın verdiği yanıt gündem oldu.

Özdağ'dan Oğan sorusuna çarpıcı cevap! İlk kez konuştu - Sayfa 1

14 Mayıs seçimlerinde Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi tarafından kurulan ATA İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı gösterme kararı almıştı.

16
Özdağ'dan Oğan sorusuna çarpıcı cevap! İlk kez konuştu - Sayfa 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DESTEKLEDİ

14 Mayıs'taki seçimler sonrasında ATA İttifakı dağılmış, Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Sinan Oğan 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı.

26
Özdağ'dan Oğan sorusuna çarpıcı cevap! İlk kez konuştu - Sayfa 3

PROGRAMDA O SORUYA YANIT VERDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimler sonrası "Sinan Oğan karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna ilk kez yanıt verdi.

36
Özdağ'dan Oğan sorusuna çarpıcı cevap! İlk kez konuştu - Sayfa 4

Katıldığı Youtube programında konuşan Özdağ, Oğan'ın ikinci turdaki kararıyla ilgili olarak "Sinan Oğan'ın kararı kendisini bağlar, bizim tasvip etmediğimiz bir karar.

46