Magazin
24 Eyl 2013 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

ÖZCAN DENİZ'İN YENİ FİLMİ ''SU VE ATEŞ'' KADINLARI AĞLATACAK!

Özcan Deniz dün Bodrum Türk Filmleri Haftası için Bodrum'daydı. Sanatçının yeni filmininin fragmanı da ilk kez burada gösterildi.

Özcan Deniz artık iyice sinemacı oldu. Ya Sonra ve Evim Sensin’den sonra bu yıl da Su ve Ateş ile seyirci karşısına çıkacak olan sanatçı yine duygusal bir yapımda rol alıyor.

Dün Bodrum Türk Filmleri Haftası’na yanında yeni filminin oyuncuları, Yasemin Allen ve Pelin Akil’le katılan oyuncu Bodrumluların yoğun ilgisine samimi bir tavırla cevap verdi. Evim Sensin’in gösterimi için Bodrum’da bulunan oyuncu yeni filminden bahsetti ve tam fragmanı ilk kez burada gösterdi. Seyirci tarafından beğenilen fragman arka arkaya üç kez gösterildi. Bazı seyirciler Özcan Deniz’le fotoğraf çektirebilmek için epey çaba sarfettiler. Bebeğini Özcan Deniz’in kucağına veren Bodrumlu bir kadın hayranın mutluluk gözyaşları bu akşamın ilginç anlarından biriydi.

Festivalde bulunan Medyaradar sinema yazarı Murat Tolga Şen’de fragmanı izleyenler arasındaydı. Ona fikrini sorduğumuzda ise, "Hollywood standartlarında, çok temiz çekilmiş bir iş gibi görünüyor. Bence çok başarılı bir cast oluşturulmuş. Gişe sinemasının formüllerini doğru uygulayan böyle bir filmin gişede yüzü gülecektir. Fragmandan tüm filme dair tahmin yapmak güç olsa da bence özellikle kadın izleyicinin ilgisini çekecek bir film bu. Özcan Deniz bilet sattırabilen bir yıldıza dönüştü. Bu dönüşüme de saygı duymamız gerekiyor." diye konuştu.

Özcan Deniz'le kısa bir sohbet gerçekleştiren yazarımızın, "bu film sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna, sanatçı, "bu ’benim’ diyebileceğim ilk filmim, çok içime sinen bir iş oldu, seyirci karşısına çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum" diye cevap verdi.

Bodrum Türk Filmleri haftası devam ediyor, Medyaradar takipte... Bizden ayrılmayın!