Özcan Deniz'in iddialarının ardından Feyza Aktan sessizliğini bozdu: "Zalim anne sıfatından..."

Oğlu Kuzey'i kendisine göstermeyen eski eşi Feyza Aktan hakkında bir suçlayıcı bir paylaşım yapan Özcan Deniz, "Zalimlik bu sene de sahnelendi" ifadelerini kullanmıştı. Özcan Deniz'in iddiasına Feyza Aktan'dan cevap gecikmedi.

Özcan Deniz'in iddialarının ardından Feyza Aktan sessizliğini bozdu: "Zalim anne sıfatından..." - Sayfa 1

Eski eşi Feyza Aktan ile 2018 yılında nikah masasına oturan Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" sebebi ile anlaşmalı olarak boşanmıştı.

110
Özcan Deniz'in iddialarının ardından Feyza Aktan sessizliğini bozdu: "Zalim anne sıfatından..." - Sayfa 2

"ZALİMLİK BU SENE DE SAHNELENDİ"

Geçtiğimiz günlerde oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutlayan Özcan Deniz, hemen ardından eski eşi Feyza Aktan'a ateş püskürdü. Deniz, "Zalimlik bu sene de sahnelendi" diyerek Aktan'ın, haftalardır oğlunu kendisinden kaçırdığını iddia etti.

210
Özcan Deniz'in iddialarının ardından Feyza Aktan sessizliğini bozdu: "Zalim anne sıfatından..." - Sayfa 3

"BU KAÇIRMA DEĞİL, YAPILAN HAKSIZLIKLARI BİR DUR DEMEKTİ"

Feyza Aktan ise Özcan Deniz'in iddiasına sosyal medyadan cevap verdi. Paylaşımında Aktan, "Bu bir kaçma ya da kaçırma eylemi değil yapılan onca haksızlıkları artık bir dur demekti. 

310
Özcan Deniz'in iddialarının ardından Feyza Aktan sessizliğini bozdu: "Zalim anne sıfatından..." - Sayfa 4

Gelişimden, nedenlerinden ve adresimizden oğlumun babası en başından beridir haberdar. Bu şekilde yansıtılması beni üzse de ne yazık ki hiç şaşırtmadı.

410