Özcan Deniz'in annesine sözleri Feyza Aktan'a gönderme mi?

Kendisini şiddetle suçlayan eski eşine karşı dava açıp, oğulları Kuzey'in velayetini talep eden şarkıcı Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Deniz'in annesinin fotoğrafının altına yazdığı uzun mesaj, Feyza Aktan'a gönderme olarak yorumlandı.

Özcan Deniz'in annesine sözleri Feyza Aktan'a gönderme mi? - Sayfa 1

Bir süredir oğlu Kuzey'in velayetini alabilmek için eski eşi Feyza Aktan'a karşı hukuk mücadelesi veren şarkıcı Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz'in doğum gününü Instagram sayfasında kutladı.


110
Özcan Deniz'in annesine sözleri Feyza Aktan'a gönderme mi? - Sayfa 2

Annesinin çilelerle dolu yaşantısından bahseden Deniz, "Senin yaşadıklarından tek bir ânı, senin hayat boyu sahip olamadığın her şeye sahip bu yeni yetme şımarıklardan herhangi birine yüklesek adlarını unuturlar" dedi. Özcan Deniz'in bu sözleri 'Eski eş Feyza'ya gönderme mi?' sorusunu akıllara getirdi.


210
Özcan Deniz'in annesine sözleri Feyza Aktan'a gönderme mi? - Sayfa 3

Deniz, kutlama mesajında şunları söyledi:

"Sokakta ip atlıyorken 13 yaşında evlendirdiler seni. Babam da sen de çocuktunuz. İkiniz de ne yaşadığınızı, neler olacağını bilmiyordunuz. Babam hayatı yakalamak için dışarıya çevirdi yüzünü, Sen ise kucağında 6 çocukla içeride, Doğunun coğrafyası gibi sert zorluklarla baş başa bırakıldın. Önce Adana'ya, sonra Ankara'ya, sonra da Aydın'a göçlerle bilmediğin hayatlara sürüklenerek geçti gençliğin."


310
Özcan Deniz'in annesine sözleri Feyza Aktan'a gönderme mi? - Sayfa 4

"YENİ YETME ŞIMARIKLAR"

"Okumayı, yazmayı kendin öğrendin ama hayat denen okulda defalarca master yaptın. Altı çocuk,10 torun büyüttün. Kursağından kesip bize yedirdin. Kimseye minnet etmedin. Tarlalarda, çapalarda, pamuklarda, çalışarak bizlere çorbanı hep pişirdin. Senin yaşadıklarından tek bir ânı, senin hayat boyu sahip olamadığın her şeye sahip bu yeni yetme şımarıklardan herhangi birine yüklesek adlarını unuturlar.

410