Özcan Deniz’e silahlı tehdidin altından ne çıktı?

Özcan Deniz ve ev sahibinin karakolluk olduğu olayda ikili arasında yaşanan kavganın asıl sebebinin kira zammı olduğu ortaya çıktı.

Özcan Deniz’e silahlı tehdidin altından ne çıktı? - Sayfa 1

Ev sahibi Özcan Deniz'in verdiği 31 bin 500 liralık bedeli beğenmeyince parayı elden geri iade etti. İkilinin tartışması üzerine olayın emniyet güçlerine aktarıldığı öğrenildi.

19
Özcan Deniz’e silahlı tehdidin altından ne çıktı? - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz yeni evlendiği eşi Samar Dadgar ile kiraya çıktığı Sarıyer'deki villasının ev sahibiyle karakolluk olmuştu. Olay 2 Mart tarihinde Sarıyer'de meydana gelmiş, Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar ikametinde oturduğu sırada sitenin bahçe işleriyle uğraşan görevli kapılarını çalarak ünlü şarkıcının aracını bahçenin önünden çekmesini istemişti.

29
Özcan Deniz’e silahlı tehdidin altından ne çıktı? - Sayfa 3

TARTIŞMANIN SEBEBİ KİRA ARTIŞI

Sabah'ın haberine göre ev sahibinin bahçede logar açacağını öğrenen Özcan Deniz, böyle bir çalışma için önceden kendilerine haber vermeleri gerektiğini söylemişti. Bu sırada iddiaya göre ev sahibi Özcan Deniz'in yanına gelerek sert bir dille tehditler savurmaya başlamıştı. İkili arasında daha önceye dayalı kira ödemesi konusunda tartışma çıktığı olay günü ise tartışmanın büyüdüğü ortaya çıktı.

39
Özcan Deniz’e silahlı tehdidin altından ne çıktı? - Sayfa 4

'SİLAHINI ÇIKAR, SENİ ÖLDÜRECEĞİM'

Tartışma sırasında iddiaya göre ev sahibi Özcan Deniz'e öfkelenince ünlü şarkıcıya, 'Ölmeyi hak ediyorsun, silahımı almaya gidiyorum git sende silahını al' diye konuşmuştu. Bu sırada Özcan Deniz'in eşi ikametinden telefonunu göstererek kayda aldığını söyleyince ev sahibi aracına gitmekten vazgeçerek tartışmaya bir süre daha devam etmişti.

49