Magazin
21 Oca 2014 15:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Özcan Deniz'den Nejat İşler açıklaması; Kritik süreci atlatamadı!

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in yoğun bakımda tedavisi devam ederken, hastane yönetiminden hayati riskinin devam ettiği yönünde yeni bir açıklama geldi.

Bodrum’da, özel bir hastanede tedavisi devam eden ve yoğum bakım ünitesinde yatan İşler’in sağlık durumunun iyiye gittiği ama hayati riskinin devam ettiği bildirildi. Sabah saatlerinde hastane önünde hareketli saatler yaşanırken, ünlü sanatçı Özcan Deniz, Şarkıcı Burçin Birben ve Oyuncu Kaan Çakır ziyarete geldi. İşler’in ailesinin yanına giden Özcan Deniz, ünlü oyuncu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, İşler’i tanımadığını ifade ederek “Nejat’ın iyi olduğunu ve tedaviye cevap verdiğini öğrendim. Çok fazla yakınlığımız yoktu kendisi ile, sanatçı bir arkadaşımız, durumunu merak edip geldim. Şu an iyi duygularla hastaneden ayrılıyorum” dedi.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK
Öğle saatlerinde hastaneden İşler’in sağlık durumu hakkında bilgi geldi. Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, bugün saat 13.00 civarında şu bilgileri verdi:
“Hastanemizin yoğun bakımında tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumunda bir önceki bilgilendirmemizden sonra geçen 12 saat içerisinde gerek laboratuvar gerek klinik belirtilerinde olumlu gelişmeler devam etmektedir. Dolaşım sistemine, solunum sistemine ve böbreklerine uygulanan yoğun bakıma özgü destek tedavileri sürdürülmektedir. Dün sabah ve bugün sabah görülen bu olumlu gelişmeler tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümitlerimizi artırmaktadır. Ancak, yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen hastamızın hâla kritik süreçte olduğu ve hayati riskinin ortadan kalkmadığını önemle belirtmek istiyoruz. Bazı haberlerde iddia edilen hastamız Nejat İşler’in 'karaciğer sirozu' olduğuna dair bilgilerin gerçek dışı olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyoruz. Hastamızda karaciğer sirozu yoktur.”