Özcan Deniz'den Feyza Aktan yanıtı: Ortaya çıkacak

Önceki akşam Levent'te objektiflere yansıyan oyuncu Özcan Deniz, muhabirlerle sohbet etti. Eski eşi Feyza Aktan'a 'velayet' davası açan Deniz, gazetecilerin sorusuna yanıt verdi.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan yanıtı: Ortaya çıkacak - Sayfa 1

Önceki akşam Levent'te objektiflere yansıyan oyuncu Özcan Deniz, muhabirlerle sohbet etti. Eski eşi Feyza Aktan'a 'velayet' davası açan Deniz, gazetecilerin, "Aktan'ın ev baktığı ve taşınmasına izin vermediğiniz doğru mu?" sorusuna, "Yakında gerçekler ortaya çıkacak. Her şeyi öğreneceksiniz" şeklinde yanıt verdi


111
Özcan Deniz'den Feyza Aktan yanıtı: Ortaya çıkacak - Sayfa 2

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk ve yönetmenlik de yapan Özcan Deniz, önceki akşam Levent'teki bir stüdyodan çıkarken görüntülendi.


211
Özcan Deniz'den Feyza Aktan yanıtı: Ortaya çıkacak - Sayfa 3

Boşandığı eşi Feyza Aktan ile mahkemede karşı karşıya gelen Deniz, gazetecilerin, "Aktan'ın ev baktığı ve taşınmasına izin vermediğiniz doğru mu? Davanız devam ediyor mu?" şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.


311
Özcan Deniz'den Feyza Aktan yanıtı: Ortaya çıkacak - Sayfa 4

"HER ŞEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ"

Özcan Deniz, "Yakında gerçekler ortaya çıkacak. Her şeyi öğreneceksiniz" diyerek, akılları karıştıracak bir cevap vermiş oldu.

Deniz'in bu cevabının ardından gözler Feyza Aktan'a çevrildi.


411