Magazin
14 Oca 2018 12:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:56

Özcan Deniz 'onur savaşım' demişti! 'Biseksüel' davasında karar!

Şarkıcı/oyuncu Özcan Deniz, bir zamanlar aşk yaşayıp ayrıldıktan sonra kendisine ‘Biseksüel’ diyen manken Şebnem Schaefer’e tazminat davası açmıştı.

Özcan Deniz ile eski sevgilisi manken Şebnem Schaefer arasında yıllardır devam eden dava nihayet sonuçlandı. Şebnem Schaefer, bir dönem kavga ettiği Özcan Deniz hakkında "Özcan biseksüel (her iki cinse de ilgi duyan)" demişti.

BU BENİM İÇİN BİR ONUR SAVAŞI

Özcan Deniz, eski aşkı Şebnem Schaefer'e tazminat davası açmış ve "Bu benim için bir onur savaşı" demişti. Özcan Deniz ardından da kazanacağı parayı kız çocuklarının eğitimi için bağışlayacağını açıklamıştı. Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı; Özcan Deniz davayı kazandı.

PEKİ BİSEKSÜEL DAVASINDA NELER OLMUŞTU?

Şebnem Schaefer, 2006 yılında konuk olduğu bir sabah programında  "Ben de bornozu kaldı" diyen eski sevgilisi Özcan Deniz'in yaptığı bu açıklamaya çok sinirlenmiş ve "O biseksüel" açıklamasını yaparak Özcan Deniz'e dava açmıştı. Bu duruma tepki gösteren ve küçük düşürüldüğünü belirten Özcan Deniz de, Şebnem Schaefer'e karşı dava açmıştı.

Almanya'da yaşayan Şebnem Schaefer, eski avukatı İbrahim Fırat’ın görevinin gerekliliklerini yerine getirmemesi yüzünden Özcan Deniz'e açtığı davayı kaybettiğini açıklamıştı.